Anamaria Prodan iubește din nou În plin divorț impresara a uitat definitiv de Reghe Fac nuntă

Anamaria Prodan iubește din nou În plin divorț impresara a uitat definitiv de Reghe Fac nuntă

Se pare că Anamaria Prodan iubeşte din nou! Toată lumea vrea să afle cine este bărbatul care a făcut-o să uite de despărțirea de Laurențiu Reghecampf și de divorțul presărat cu scandal! Impresara ar plănui deja o posibilă nuntă, imediat după divorț.

A ieșit la iveală povestea de iubire care a reușit să o facă pe Anamaria Prodan să uite total de Laurențiu Reghecampf. Însă cine este noul partener de viață și afaceri al impresarului? Este vorba de un om important de la Abu Dhabi!

Anamaria Prodan iubește din nou? În plin divorț, impresara a uitat definitiv de Reghe: „Fac nuntă”

Nici nu s-a despărțit bine de tatăl fiului ei Bebeto, Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan se gândește deja la nuntă, potrivit apropiaților impresarei.

Anamaria Prodan s-ar fi mutat deja în Abu Dhabi împreună noul iubit, un important om de afaceri din Abu Dhabi.

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nuntă în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă a impresarei.

Anamaria Prodan ar fi plecat de Revelion în Emiratele Arabe, unde ar avea de gând să rămână pentru ceva timp. Sau chiar definitiv. Însă trebuie însă să se prezinte la divorțul de Laurențiu Reghecampf pe 7 februarie.

„Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou”, ar fi mărturist prietenilor apropiați agentului FIFA!

Citește și  Șocant Prințul Charles și Lady Di ar avea o fiică secretă rezultat al unui experiment controversat

Cine a facut publice pozele cu Anamaria Prodan dezbracata

Presa din Romania a publicat o serie de fotografii cu Anamaria Prodan dezbracata. Impresara sustine ca Laurentiu Reghecampf era singura persoana care detinea imaginile, iar cel care le-a facut publice pe Internet va plati din punct de vedere legal.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală.

Laurențiu Reghecampf a negat că fotografiile controversate au fost distribuite de el.

„Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru”, a spus el la Realitatea Plus.

Impresara a descoperit că banii familiei lipsesc, iar la scurt timp în mediul public au apărut câteva poze din arhiva sa personală. Vinovat ar fi fost chiar soțul ei, împotriva căruia a decis să acționeze în instanță. În prezent, pe numele lui Laurențiu Reghecampf există un dosar penal, iar el va fi nevoit să răspundă în fața legii și al fostei sale partenere pentru gesturile sale necugetate.

Citește și  Impunătoarele case din Țara Oașului comparate cu Sagrada Familia din Spania

Fericită că a obținut prima victorie, Anamaria Prodan a postat dovada în mediul online, însoțită de un mesaj care clarifică acțiunile sale din ultimele săptămâni.

„STOP JOC!. Organele abilitate ale statului urmează să-și pună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familist convins, care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă.

”Celebrul” Laurențiu Reghecampf și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs. Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

stiricalitative