Tatăl lui Cătălin Măruță a făcut mulți ani de școală ca să ajungă atât de sus în Târgu Jiu. Toată lumea știe ce conduce Neașteptat ce a făcut cuscrul său tatăl Andrei la 62 de ani. Chiar el a spus tuturor

Tatăl lui Cătălin Măruță a făcut mulți ani de școală ca să ajungă atât de sus în Târgu Jiu. Toată lumea știe ce conduce Neașteptat ce a făcut cuscrul său tatăl Andrei la 62 de ani. Chiar el a spus tuturor

După ce și-a sacrificat două decenii din viață ca să-și transforme fata într-una dintre cele mai populare vedete din România, Mihai Alexandru, tatăl și fostul manager al Andrei, s-a întors pe băncile școlii. La vârsta la care alții se pregătesc de pensionare, el a absolvit Dreptul!

Mihai Alexandru, un fost dascăl care a părăsit catedra, dar și localitatea natală – și-a mutat viața de la Câmpia Turzii la București -, pariind aproape tot pe talentul copiilor săi, și-a găsit în sfârșit timp, aproape de vârsta pensionării, să-și urmeze propriul vis.

După ce și-a văzut copiii realizați și independenți – Andra e una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, iar fratele ei, Săndel Mihai, e un solist de muzică populară cunoscut și iubit -, s-a întors la aspirațiile pe care le avea în tinerețe.

Acum, la 62 de ani, Mihai Alexandru se poate mândri cu o nouă profesie: tocmai a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret! A studiat cinci ani la frecvență redusă, pentru că încă este un pion de bază în activitatea fiicei sale și își dorește ca pricipalele evenimente muzicale ale Andrei să le supervizeze personal.

”Ultimii trei ani au fost chiar mai grei, însă mi-am propus să duc la bun sfârșit acest deziderat și sunt tare mândru”, ne-a povestit proaspătul absolvent, care, de acum, echilibrează balanța dreptății în familia fiicei sale: și Cătălin Măruță, și tatăl acestuia sunt avocați!

Constantin Măruță a fost magistrat la Tribunalul Gorj trei decenii, iar acum conduce un cabinet de avocatură la Târgu Jiu, localitatea sa natală. Chiar dacă nu a profesat niciodată, preferând televiziunea, și Cătălin Măruță a absolvit Dreptul.

stiricalitative