Cum fac maicutele de la Manastirea Prislop sarmale bune de post

Cum fac maicutele de la Manastirea Prislop sarmale bune de post

Pentru perioada postului, aceasta reteta este potrivita si pentru cei mai mofturosi dintre noi. Desi nu contin carne, preparatele de post pot fi mult mai sanatoase si gustoase.

Iata ce iti trebuie ca sa faci sarmale de post ca la Manastirea Prislop.

Ingrediente:

1 varza murata mare,

450 g ciuperci champignon,

1 morcov maricel – ras prin razatoarea fina,

1 felie mica telina rasa,

1 ceapa mare tocata fin,

130 g orez,

300 ml suc de rosii,

3 linguri pasta de rosii,

1-3 frunze dafin,

1 lingurita cimbru uscat,

1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt,

sare, piper proaspat macinat, boabe de piper,

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *