Doliu în lumea filmului. Un actor cunoscut a murit în urmă cu puțin timp

Doliu în lumea filmului. Un actor cunoscut a murit în urmă cu puțin timp

Este doliu în lumea filmului. Un actor cunoscut a murit în urmă cu puțin timp. Actorul a decedat la vârsta de 78 de ani, joi dimineața, și a fost considerat cel mai frumos bărbat din lume. În ce filme memorabile a jucat.

Actorul austriac Helmut Berger, star de cinema european în anii 1960 şi 1970, a decedat joi dimineața la 78 de ani.

Helmut Berger a devenit celebru datorită rolurilor din filmele regizorului italian Luchino Visconti.

Helmut Berger a fost considerat, atunci când s-a aflat pe val, cel mai frumos bărbat din lume.

„A murit paşnic, dar totuşi în mod neaşteptat, joi dimineaţa, în oraşul său natal Salzburg”, a scris agentul lui Helmut Berger pe site-ul companiei sale de management.

Helmut Berger s-a născut în Bad Ischl, Austria, pe 29 mai 1944. În 1964, a lucrat ca figurant la Roma, înainte de a fi descoperit de regizorul Luchino Visconti, care avea să-i devină ulterior partener şi care, în 1966, i-a dat primul său rol.

Helmut Berger a primit roluri importante în filmele lui Luchino Visconti, acestea fiind: „The Damned”, „Ludwig”; şi „Conversation Piece”.

Printre creditele lui Helmut Berger se numără și apariţii în „The Garden of the Finzi-Continis”, de Vittorio De Sica, „Dorian Gray”, de Massimo Dallamano, şi, mai târziu, în „The Godfather Part III”, de Francis Ford Coppola, conform AP.

De asemenea, după mai multe probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat, Helmut Berger şi-a anunţat sfârşitul carierei de actor în noiembrie 2019.

Agentul lui Helmut Berger a declarat că „s-a bucurat din plin de motto-ul La Dolce Vita toată viaţa sa”. El l-a citat pe Helmut Berger care a spus cu mulţi ani în urmă: „Am trăit trei vieţi şi în patru limbi!Je ne regrette rien!”.

Și Anglia este în  doliu după ce un comediant celebru a decedat la vârsta de 63 de ani. Este vorba despre comediantul englez Andy Smart, celebru pentru activitatea sa în cadrul grupului de comedie The Comedy Store.

Citește și  Mihaela Rădulescu noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

cesta a murit marți, 16 mai, la 63 de ani, anunțul trist fiind făcut chiar de fiica sa.

„Bună, sunt Grace, fiica lui Andy, îmi pare foarte rău să vă anunț pe toți că tata a murit pe neașteptate noaptea trecută. A avut atât de mulți prieteni și o viață atât de minunată. Ridicați un pahar pentru el”, a scris fiicaartistului într-un tweet din 17 mai.

Cauza moții lui Andy Smart nu a fost dată publicității. Nu în ultimul rând, apopiații actorului sunt șocați, mai ales că pe 14 mai susținuse un spectacol memorabil cu trupa lui, în Londra.

stiricalitative