Andreea Marin face dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin face dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu

Într-un interviu recent acordat pentru Antena Stars, Andreea Marin a făcut dezvăluiri emoționante despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește de aproape șase ani alături de Adrian Brâncoveanu. Deși foarte discreți în privința vieții personale, cei doi au decis să își deschidă sufletul și să povestească despre felul în care durerea a fost elementul care i-a unit.

Citeste toata stirea

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au trecut prin momente dificile în viața lor înainte de a începe relația. Această conexiune prin durere i-a adus mai aproape și i-a făcut să realizeze că au multe lucruri în comun.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin.

Deși nu a fost o poveste de dragoste la prima vedere, fosta prezentatoare consideră că a făcut alegerea potrivită pentru sufletul ei. Cu un trecut marcat de multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Marin simte că, în prezent, se află pe drumul cel bun.

În ceea ce privește căsătoria, Andreea Marin a explicat că nu simte nevoia de a se căsători în viitorul apropiat. După divorțul de Ștefan Bănică jr., Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, însă căsnicia lor nu a fost una de durată. Cu Adrian Brâncoveanu, nu există, cel puțin momentan, planuri de căsătorie.

„Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a explicat vedeta.

Andreea Marin subliniază schimbările în mentalitatea societății și modul în care oamenii sunt mai mult orientați spre interese personale care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. Aceasta poate fi o posibilă explicație pentru creșterea ratei divorțurilor în ziua de azi.

Citește și  Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au întors de urgență din vacanță. Din păcate tatăl Cristinei.

În final, Andreea Marin a vorbit despre perioada fericită prin care trece alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi consideră că dragostea este cel mai important liant și dar în viață lor.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a conchis vedeta.

Astfel, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu ne arată că o poveste de dragoste poate începe și prin durere, iar prin susținerea reciprocă și împărtășirea valorilor comune, se poate construi o relație frumoasă și puternică.

stiricalitative