Simona Halep se retrage din tenis în 2024 Anunţul a venit chiar acum la început de an.

Simona Halep se retrage din tenis în 2024 Anunţul a venit chiar acum la început de an.

Veștile proaste cu privire la Simona Halep nu dau semne de oprire. A apărut o predicție îngrijorătoare despre marea campioană, după ce aceasta a fost suspendată până în 2026 din cauza acuzațiilor de dopaj.

Mai precis, publicația Sports Illustrated a făcut o predicție îngrijorătoare despre Simona Halep.

Revista americană de sport este de părere că sportiva din România se va retrage din tenis în 2024. În aceeași situația s-ar afla alte nume importante.

Marea campioană din România, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendată până în 2026, în urma acuzațiilor de dopaj. Până în momentul de față, aceasta n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an.

Chiar și așa, ea speră să își facă dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și să revină mai rapid pe terenul de tenis.

Totuși, sursa menționată a publicat lista cu jucătorii de tenis care se vor retrage din tenis în 2024. În top se află sportiva din România.

Citește și  Ana Maria Pal luptătoarea de la țară care a uimit la Survivor All Stars povestea de viață extraordinară a concurentei disciplinate și determinate

Alte nume care apar pe listă sunt Venus Williams, Rafael Nadal, Andy Murray, Petra Kvitova, Stan Wawrinka și Karolina Pliskova.

„După Olimpiada de la Paris și după US Open 2024, ei se vor retrage din tenis: Rafael Nadal, Venus Williams, Andy Murray, Simona Halep, Petra Kvitova, Stan Wawrinka și Karolina Pliskova”, a scris Sports Illustrated.

Amintim că Simona Halep a fost suspendată de ITIA patru ani după ce a fost prinsă dopată la US Open 2024 cu Roxadustat. După ce și-a aflat sentința, fostul lider WTA s-a îndreptat către TAS.

Apelul său împotriva pedepsei primite de la ITIA o să fie judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

Citește și  Gestul făcut de Andi Moisescu după 17 ani de căsnicie cu Olivia Steer. Mulți s-au întrebat cum rezistă împreună. Ea a fost cea care a făcut totul public

CF Tennis Academy din Dubai, unde Simona Halep se antrenează în această perioadă, a publicat imagini spectaculoase cu tenismena noastră.

Chiar dacă este într-un moment dificil al carierei, din cauza suspendării, românca demonstrează că are puterea de a rămâne pozitivă.

Halep a ales să se antreneze la Dubai după ce a pierdut privilegiile de a se pregăti în România. Ea nu mai poate beneficia de facilitățile oferite de Centrul Național de Tenis sau Complexul Olimpic de la Izvorani.

În timpul perioadei petrecute la CF Tennis Academy din Dubai, tenismena a reușit să își încarce bateriile cu energie pozitivă, așa cum se poate observa în imaginile recente publicate pe contul de Instagram al academiei.

stiricalitative