Andreea Bălan criticată dur și de designeri după ce Raluca Bădulescu a trecut-o la categoria nefericit îmbrăcată Încă trăiește în perioada Andre EXCLUSIV

Andreea Bălan criticată dur și de designeri după ce Raluca Bădulescu a trecut-o la categoria nefericit îmbrăcată Încă trăiește în perioada Andre EXCLUSIV

Solista Andreea Bălan (39 de ani) este sfătuită, la unison, de stiliștii și de designerii din România, să-și schimbe de urgență ținutele vestimentare, mult prea adolescentine, atât pe scenă, cât și la evenimente. După ce Raluca Bădulescu, jurată la ”Bravo, ai stil!”, i-a atras Andreei atenția că face parte din categoria vedetelor ”nefericit” îmbrăcate, iată ce critici îi aduce și designerul Florin Burescu, prin intermediul Playtech Știri.

Raluca Bădulescu a nominalizat-o și pe Andreea Bălan la categoria vedetelor care nu știu să se îmbrace modern și adecvat vârstei. Ce declarații acide a făcut jurata de la ”Bravo, ai stil!”, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D:

”Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu. Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de 1.000 de ori discuții cu Andreea Bălan, dar suntem învățați cu chestia asta.

Trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta. Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei. Hainele și stilul sunt una. Ei, ca artiști, ar trebui să fie foarte preocupați de imagine. Trebuie să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei”.

Citește și  Horoscop 1 februarie 2024. Nativii care riscă o mare pierdere financiară

Și Florin Burescu, designerul vedetelor, a comentat ținutele vestimentare ale Andreei Bălan, și nu este deloc departe de opinia Ralucăi Bădulescu. Acesta ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, referitor la look-ul solistei trupei Andre:

”Pot să spun că, pe lângă faptul că o apreciez pentru muncă, devotament, felul în care arată, pentru show-urile ei complexe, că e un adevărat artist, din punct de vedere vestimentar nu a excelat însă niciodată, și cred că asta se datorează faptului că încă trăiește în perioada ei de glorie, în perioada Andre.Păstrează și acum stilul acela, vechi, care nu mai e actual, nu o mai ajută. Eu înțeleg că, pe scenă, pentru a se putea mișca energic, are nevoie de ținute speciale, dar ea nu excelează nici când are ședințe foto, evenimente, tv. Ar trebui să-și dea un refresh al întregii garderobe, să meargă în totalitate pe mâna unui stilist foarte bun”.

stiricalitative