Cu ce se ocupă de fapt iubita lui Tudor Chirilă. Câștigă bani frumoși din asta

Cu ce se ocupă de fapt iubita lui Tudor Chirilă. Câștigă bani frumoși din asta

Iulia Mîzgan, partenera lui Tudor Chirilă, a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look spectaculoasă, deși cei doi formează un cuplu discret de zece ani și au doi copii împreună.

De obicei evita lumina reflectoarelor, Recent, Iulia a decis să-și schimbe culoarea părului și să adauge un breton, rezultatul fiind impresionant.

Absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București, tânăra de 38 de ani activează în domeniul marketingului și gestionează și un magazin online de jucării, afacere deschisă în perioada pandemiei.

Chiar dacă își păstrează discreția, Iulia a ales să împărtășească câteva imagini cu noul ei look pe Instagram, prezentându-se cu șuvițe blonde și un breton proaspăt tăiat, exprimând mulțumirea față de rezultat.

Timp de zece ani, Tudor Chirilă a păstrat discretă viața sa personală, departe de privirile presei și ale publicului.

Într-o singură postare pe blogul său, artistul a menționat iubita sa ca o femeie iubitoare, frumoasă și, mai presus de toate, o mamă creativă, veselă și fericită.

Împreună, Iulia și Tudor au doi copii, crescuți într-un mediu plin de dragoste și creativitate, evitând expunerea excesivă în mediul social.

Chirilă va susține un concert la Sala Polivalentă, iar schimbarea de look a Iuliei Mîzgan vine înaintea acestui eveniment important. Desigur, va fi alături de Tudor în seara specială, susținându-l din culise și mândră de realizările sale.

Citește și  Niciodata nu a fost asa de revoltata. Simona Gherghe foc si pară Ce mesaj a primit

Iubita lui Tudor Chirilă este cu 10 ani mai tânără decât artistul în vârstă de 49 de ani, dar acest aspect nu a stat în calea iubirii lor. Sunt foarte apropiați, au o familie minunată și nu văd viața unul fără celălalt.

Tudor Chirilă își adoră familia

Tudor Chirilă este un familist convins și își iubește nebunește iubita și copiii. Despre cea care l-a făcut tată are numai cuvinte de laudă și spume că este cea mai frumoasă femeie, care îl face fericit cum știe mai bine.

,Este o femeie iubitoare, este o frumusețe și, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă și fericită.”, a declarat artistul.

Artistul își crește copiii cu mare grijă și vrea să facă din ei adulți responsabili, care iubesc munca și se dedică din plin pentru ce își doresc să obțină. Speră că se vor orienta către artă și o vor iubi la fel de mult cum o iubește el.

Citește și  DANA NĂLBARU A ARĂTAT IMAGINI CU NOUA CASĂ DE LA ȚARĂ. VIAȚA E FRUMOASĂ CU FAMILIE PRIETENI ȘIFRUCTE PROASPETE DIN LIVADA

Îndrăgitul cântăreț își dorește tot ce este mai bun pentru ei și muncește din greu să îi modeleze acum, iar când cresc să culeagă roadele.

“Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de „regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final.

Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja.”, a declarat artistul.

stiricalitative