Memoria Denisei Răducu Starea mormântului și omagiile la 7 ani de la trecerea în eternitate

Memoria Denisei Răducu Starea mormântului și omagiile la 7 ani de la trecerea în eternitate

În aproape două săptămâni, pe 23 iulie, se vor împlini 7 ani de la tragicul sfârșit al tinerei artiste Denisa Răducu, care s-a stins din viață la vârsta de doar 27 de ani. În lumina acestui moment aniversar, atenția se îndreaptă spre locul ei de veci, iar un nou val de interes a fost stârnit de imagini triste publicate online de o devotată fană.

Sunt 7 ani de când Denisa Răducu nu mai este printre noiÎntr-o zi caniculară a verii din 2017, pe 23 iulie, fani din întreaga lume au primit cu șoc și tristețe vestea că Denisa Răducu, talentata artistă, a părăsit această lume la o vârstă atât de fragedă. Vestea tragică a fost adusă de Minodora, o apropiată de suflet a artistei.

În același timp, pe măsură ce medicii efectuau autopsia, jurnalista Mara Bănică a făcut declarații cutremurătoare cu privire la starea în care se afla Denisa Răducu, afirmând că:

“Medicul legist mi-a spus că în toată cariera sa nu a întâlnit un caz atât de grav ca al Denisei. Ea ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme, iar ficatul său era într-o stare deplorabilă”, a mărturisit jurnalista Mara Bănică.

“Se împlinesc șapte ani de la dispariția fiicei mele și încă nu avem răspunsuri”Într-un interviu exclusiv acordat pentru Playtech Știri, tatăl îndurerat al artistei a discutat cu Simona Ecovoiu despre parastasul ce se apropie și despre dificultățile în procesul de obținere a drepturilor financiare pentru piesele muzicale:

“Nu s-a făcut nimic în privința procesului, avocatul nostru pare că ne-a uitat complet. Ne-a promis că se va implica personal, dar se pare că dosarul nostru a fost neglijat în favoarea altor cazuri. Au trecut deja șapte ani și nu avem nicio soluție. Chiar dacă am achitat toate taxele necesare, tot nu s-a mișcat nimic.

Am dori măcar să primim un răspuns clar dacă există sau nu perspective în acest caz, pentru a nu mai risipi bani în zadar”, a mărturisit cu tristețe Emilian Răducu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce se întâmplă cu mormântul Denisei RăducuMulți dintre cei care au admirat-o pe Denisa Răducu nu au uitat-o nici acum, mulți dintre ei continuând să viziteze mormântul ei și să aducă omagii sub forma unor flori și lumânări aprinse. Recent, însă, o fană a artistei a publicat imagini care arată starea mormântului Denisei Răducu, la 7 ani de la trecerea ei în neființă.

Citește și  Carmen Serban adevarul despre fetita ei La nastere a avut niste probleme si

În filmarea făcută publică de această fană, se poate observa că mormântul nu mai este atât de împodobit precum în trecut, sugerând că a fost neglijat și că puțini o mai vizitează.

Această postare a generat reacții diverse din partea utilizatorilor online, mulți dintre aceștia criticând familia artistei. Unii au exprimat dezamăgirea că memoria ei nu este păstrată cu respectul cuvenit, iar alții au pus sub semnul întrebării afirmațiile tatălui Denisei Răducu, care susținea că familia îi aduce constant omagii.

Din păcate, aceste imagini arată că realitatea poate fi departe de declarațiile făcute, dar cu toate acestea, rămâne de văzut cum va fi comemorată Denisa Răducu în ziua de 23 iulie, în amintirea a 7 ani de la plecarea sa tragică.

stiricalitative