Scandal in familia lui Culita Sterp Mama Geta a suparat-o pe Daniela cu o declaratie neasteptata facuta in direct

Scandal in familia lui Culita Sterp Mama Geta a suparat-o pe Daniela cu o declaratie neasteptata facuta in direct

Mama Geta este o mama implinita, Culita si Iancu Sterp fiind foarte apreciati in mediul online. Ea vorbeste mereu cu multa mandrie despre fiii sai, avand doar cuvinte de lauda pentru fiecare in parte.

Un conflict major se prefigureaza in familia lui Culita Sterp.

Nu este un secret ca mama lui si sotia sa nu au cele mai bune relatii, iar acum un scandal de proportii pare iminent. Recent, mama Geta a facut niste declaratii surprinzatoare, sugerand ca fiul ei si-ar insela sotia. Aceste cuvinte au ajuns la urechile Danielei Iliescu, care a reactionat vehement. Ce a avut de spus sotia lui Culita Sterp despre soacra sa?

Nu este un secret ca mama Geta si nora sa, Daniela Iliescu, nu sunt foarte apropiate. Inca de la inceputul relatiei dintre Culita si Daniela au aparut zvonuri ca soacra nu se intelege bine cu nora, iar acum situatia pare sa escaladeze. Mama Geta a sugerat ca fiul ei este infidel, iar Daniela a raspuns cu fermitate.

Daniela Iliescu a reactionat dur

Recent, mama Geta a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta si a facut o remarca surprinzatoare despre fiul ei, Culita Sterp. Mai in gluma, mai in serios, ea a pus la indoiala fidelitatea fiului sau. A marturisit ca artistul nu a fost niciodata „usa de biserica” si ca obisnuieste sa fie nestatornic. Declaratiile ei au surprins pe toata lumea, mai ales pentru ca mama Geta a lasat sa se inteleaga ca, desi este casatorit, Culita nu ar fi foarte fidel.

„Mama Geta: Fiecare si-a luat zborul, mai repede sau mai tarziu, mai putin Iancu si Getuta. Culita cam repede si-a luat zborul. Eu m-am bucurat pentru el, chiar m-am bucurat, pentru ca umbla din pasare in pasare si i-am zis mai bine sa ai pasarea ta. Iancu e trup si suflet doar pentru o femeie, bag mana in foc la orice ora. Pentru Culita nu bag mana, dar eu imi doresc si tot timpul am lucrat la asta si l-am rugat foarte mult…

Catalin Maruta: Nu bagati mana in foc in trecut, acum e altfel.

Mama Geta: Nu bag nici acum mana in foc”, au fost declaratiile facute de mama Geta.

Aceste afirmatii au devenit virale imediat si au ajuns la urechile Danielei Iliescu. Multi au dorit sa afle ce parere are sotia artistului despre cele spuse de mama Geta, asa ca nu au ezitat sa-i aduca la cunostinta subiectul si sa o chestioneze pe marginea lui.

Daniela Iliescu nu s-a abtinut si a venit cu o replica usturatoare. Ea a fost destul de acida la adresa mamei Geta, iar daca pana acum relatia dintre ele nu era prea apropiata, acum pare ca sunt in plin razboi.

Citește și  A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

„De patru ani, la fiecare perla pe care o scot anumite persoane (…) oamenii rad, se bucura, prietenii ma intreaba cum mai suport si nu dau drumul la adevar si lista continua.

Ei bine, cred ca in totii anii astia am demonstrat ce fel de educatie am si ce om sunt, dar probabil ca acum se vede asta si in felul in care il educ eu pe Milan. Am primit o educatie mult prea buna de la parintii mei ca sa dau curs circului sau ca sa ma dau peste cap sa impresionez pe cineva.

Singurul raspuns pe care o sa-l dau este ca unde nu exista educatie si creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gura, e jale”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram, dupa declaratiile facute de soacra ei.

stiricalitative