Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler este internat la Spitalul “Tractorul” din Brașov, având probleme cardiace. Având în vedere apariția virusului COVID-19, medicii au urmat protocolul impus și l-au testat pentru coronavirus. Ce se întâmplă cu actorul?

Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler, în vârstă de 58 de ani este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, fiind cel de-al doilea centrud din județ unde au loc testări pentru coronavirus după Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit Click.ro, actorul a ajuns la spital cu probleme cardiace, însă cadrele medicale au decis să îl testeze pentru SARS-COV2.

Momentan nu se știe rezultatul testului făcut. Contactat telefonic, actorul a declarat că este izolat și că se află în condiții incerte, motiv pentru care este foarte dezamăgit de sistemul medical din țară.

Citește și  Piftie de porc așa cum făcea bunica! Secretul care o face să iasă limpede de fiecare dată..

“Sunt de ieri (n.r.: miercuri, 30 septembrie) la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus acesta.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *