Carmen Brumă vorbește despre încredere și libertate în relația cu Mircea Badea

Carmen Brumă vorbește despre încredere și libertate în relația cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea, doi dintre cei mai cunoscuți oameni din media românească, au o relație de 20 de ani. Despre infidelitate, Carmen Brumă a declarat că nu este genul de femeie posesivă.

Carmen Brumă vorbește despre încredere și spațiu în relațieCarmen Brumă a făcut declarații surprinzătoare într-un interviu recent, vorbind despre încredere și spațiu într-o relație de lungă durată. Aceasta a subliniat importanța de a oferi celuilalt libertate și independență, fără a fi posesiv sau controlator.

“Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a explicat Carmen Brumă. Ea a subliniat că respectă spațiul personal al partenerului și că nu simte nevoia de a controla fiecare aspect al vieții sale.

Infidelitate sau încredere în relație?Deși subiectul infidelității poate fi unul sensibil într-o relație, Carmen Brumă a abordat problema cu înțelepciune și maturitate. Ea a subliniat că încrederea reciprocă și respectul pentru spațiul personal al partenerului sunt cheia unei relații sănătoase și de lungă durată.

“Nu am parolele de la contul lui. Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a adăugat Carmen Brumă.

Indiferent de opiniile diferite pe care fiecare le poate avea în ceea ce privește infidelitatea, este clar că Carmen Brumă și Mircea Badea au găsit o formulă care funcționează pentru ei de-a lungul celor 20 de ani de relație. Respingând ideea de posesivitate și control, cei doi par să se bucure de încredere reciprocă și de o relație echilibrată și armonioasă.

stiricalitative