Bancul zilei. Vei râde tot weekendul

Bancul zilei. Vei râde tot weekendul

Eugene, de ce stai la serviciu doar 5 ore?

-Dar cat sa stau sef?

8 ore, cat scrie in contract!

-Pai alea 8 ore din contract  sunt brut. Net stau 5 ore. E aceeasi formula ca la salariu.

––––––––––––––––––––-

-Am fost în Turcia la all inclusive și la intrarea în restaurantul hotelului era afișată următoarea regulă: “Mănânci tot ce îți pui în farfurie. În caz contrar, plătești ce îți rămâne la de trei ori prețul din meniu.” Știți care a fost efectul? M-am întors acasă cu patru kilograme mai ușor.

Citește și  Treimea zodiacului care umple conturile Fecioara Vărsătorul și Taurul norocoase în acest an Invidiate de toată lumea pentru succesul financiar

––––––––––––––––––––––––––––––-

– Bună ziua. Am văzut că aveți de vânzare un BMW care are 70.000 de kilometri.

Sunteți interesat?

– Da. Eu sunt cel de la care l-ați cumpărat. Când vi l-am dat, avea 230.000 de kilometri. L-aș vrea înapoi, pentru că văd că a început să-și revină. La mine mergeau kilometrii ăia doar înainte.

–––––––––––––

Soțul o minte pe Maria că pleacă pe 2 zile de acasă, darse ascunde sub pat și așteaptă.

Citește și  Rugăciune către ICOANA MAICII DOMNULUI ODIGHITRIA Îndrumătoarea Făcătoare de minuni

Stă el cât stă și… hop vine vecinul, iar împreună cu soția se bagă în pat, iar ea îi zice:

– Ioane, vreau un copil de la tine.

– Ce-i cu tine, tu nici măcar nu poți înfășura copilul în scutece. Femeia gândindu-se un pic, îl înfășoară pe Ion în plapumă și se duce la bucătărie să-i aducă și un biberon.

În timpul acesta soțul iese de sub pat și aplecându-se deasupra lui Ion îi zice:

”Ugu-gu, puiul tatei”! după care pleacă la bucătărie și-i zice soției:

– Dragă, du-te și-l schimbă pe Ionel că, a făcut pe el săracu.

Sotia se duce la Politie sa-si declare sotul disparut.– Ce mesaj sa-i transmitem in cazul in care il vom gasi?– Spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!……………………………………………………..Tataaaaaaa, de ce barbatii de la noi nu au mai multe neveste?– Esti mic. Cand vei creste, vei întelege de ce LEGEA ne apara!–––––––––––––––––––––––––Sotia:– Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca maimuta!Sotul:– Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca maimuta cu care traieste!……………………………………………– Sotia dumitale va fi frumoasa, desteapta si bogata, ii spune ghicitoarea unui barbat.– Minunat, dar ce fac cu actuala?–––––––––––––––––––––––––––––-I: Cand este felicitat cineva pentru greseala lui?R: Cand se casatoreste.–––––––––––––––––-O doamna, cumparandu-si o haina de blana, la casierie scoate din geanta bancnote mototolite si umede. Vazand fata nedumerita a casieritei, ii spune:– Sotul a plans. Tare, tare a mai plans…

stiricalitative