Starea critică a lui Florin Piersic după operația de la genunchi

Starea critică a lui Florin Piersic după operația de la genunchi

Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Foișor din Capitală, iar medicul Nicolae Bacalbașa a făcut publică situația acestuia. Anunțul doctorului a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, care acum așteaptă cu sufletul la gură vești despre evoluția stării de sănătate a maestrului.

Ce se întâmplă cu actorulDin păcate, starea lui Florin Piersic s-a complicat după intervenția chirurgicală, având septicemie. Medicul Bacalbașa a explicat că infecția a pornit de la o proteză de la genunchi, iar aceasta a ajuns până la stimulatorul cardiac al actorului. Cu toate acestea, eforturile medicale sunt concentrate acum pe salvarea vieții acestuia.

“O septicemie este o situație medicală de extremă gravitate. Intervenția chirurgicală care s-a efectuat a fost numai un element în tratarea acestei septicemii”, a explicat medicul Nicolae Bacalbașa. “Problema evoluției ulterioare este absolut imprevizibilă. Fără îndoială că prioritatea este salvarea vieții.”

Florin Piersic, în continuare internat la Spitalul FoișorCu toate condițiile medicale necesare, Florin Piersic continuă să fie internat la Spitalul Foișor, unde primește îngrijirea de care are nevoie. Evoluția sa este monitorizată îndeaproape de către cadrele medicale, iar primele semne de îmbunătățire au început să apară.

Reprezentanții spitalului au transmis că actorul mănâncă și bea lichide singur, fiind afebril și cooperant. Parametrii biologici legați de inflamație s-au îmbunătățit, iar evoluția sa este lent favorabilă.

Cu toții ne dorim ca Florin Piersic să se recupereze cât mai curând și să revină la starea sa de sănătate optimă. Așteptăm cu speranță și emoție vești despre evoluția sa și suntem alături de el în această perioadă dificilă. Să-i trimitem gânduri bune și energie pozitivă pentru o recuperare rapidă și completă!

stiricalitative