Soțul Dianei Șoșoacă anunță divorțul Schimbări majore în peisajul politic

Soțul Dianei Șoșoacă anunță divorțul Schimbări majore în peisajul politic

Intr-o perioada tumultoasa pentru politica romaneasca, scandalul din familia senatoarei Diana Șoșoacă si a sotului ei, Silvestru Șoșoacă, a devenit subiectul principal al discutiilor publice. Ultimile declaratii ale lui Silvestru Șoșoacă au adus in prim-plan o situatie tensionata si promit sa schimbe peisajul politic si social.

Dupa ce a fost dat afara din partidul SOS Romania, Silvestru Șoșoacă a facut public anuntul socant ca intentioneaza sa divorteze de Diana, lidera partidului extremist. Motivatia principala pare a fi neintelegerile din cadrul partidului, iar Silvestru Șoșoacă nu se sfiesc sa arunce vina asupra sotiei sale. In cadrul declaratiilor pentru RTV, Silvestru Șoșoacă a afirmat: „Mie imi pare rau si cer scuze tuturor oamenilor din SOS Romania, care anul asta se pregateau sa ne voteze. Sunt de impartit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam cateodata si zilnic certuri cu Diana.”

In ceea ce priveste numele de familie, Silvestru Șoșoacă a anuntat o schimbare semnificativa. Politicianul a dezvaluit ca Diana Șoșoacă isi va recupera numele de fata dupa divort. Despre posibilitatea divortului, Silvestru Șoșoacă a mentionat: „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu in care toti au fost obligati nu doar sa voteze impotriva mea, ci sa ma elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, si-a batut joc de ei.”

Desi cei doi soti au trei copii impreuna, viitorul lor ramane incert. Silvestru Șoșoacă a recunoscut ca Diana nu a fost niciodata violenta fizic, ci doar verbal. „Nu si-ar fi permis, dar agresiuni verbale da”. Desi situatia pare tensionata, Silvestru Șoșoacă a adaugat: „Nu stiu, nu m-am gandit. Scandalul nu vreau sa treaca in plan personal. SOS in fata votantilor, nu cred ca vom mai avea asa multi votanti daca ne vom certa asa, ca chiorii.”

Citește și  Visul Fecioarei Maria o rugăciune puternică pentru decizii importante

Scandalul din familia Șoșoacă, izbucnit initial ca o divergenta interna, a escaladat rapid in conflict public cu amenintari de divort si schimbare de nume. In acest context incert, viitorul politic si personal al celor doi ramane de urmarit cu atentie de catre opinia publica.

stiricalitative