S-a dus în spatele casei să strângă niște morcovi din grădină dar la scurt timp după ce a început să-i scoată din pământ a rămas fără cuvinte

S-a dus în spatele casei să strângă niște morcovi din grădină dar la scurt timp după ce a început să-i scoată din pământ a rămas fără cuvinte

Un batran din Germania a avut zilele trecute parte de o surpriza la care nu se astepta.

Totul a inceput in urma cu cativa ani, in momentul in care omul si-a pierdut verigheta de pe deget in timp ce lucra prin gradina.

Incidentul a provocat certuri in sanul familiei, din cauza faptului ca sotia nu l-a crezut.

Femeia si-a banuit partenerul ca acesta si-a uitat inelul pretios la o amanta si ca nu vrea sa recunoasca acest lucru.

In cele din urma au trecut peste aceasta problema, iar mariajul a continuat.

In urma cu cateva zile, in timp ce strangea cativa morcovi din curtea din spatele casei, barbatul a facut o descoperire remarcabila!

Poate parea greu de crezut, insa el si-a recuperat verigheta pierduta: aceasta era pe un morcov, care crescuse prin centrul ei.

Acum 13 ani și-a perdut inelul de logodnă și după mai multe zile de căutări femeia din Canada și-a pierdut orice speranță că îl va mai găsi.

În urmă cu câteva zile însă, Mary Grams, ajunsă acum la 84 de ani, a avut o surpriză de proporții. Inelul a fost scos din pământ odată cu morcovul care crescuse prin el.

Femeia a povestit cbc.ca că, în 2004, și-a pierdut inelul de logodnă, pe care îl purta din 1951, în timp ce lucra la ferma familiei sale din Alberta.

Pentru că nu a vrut să-și supere soțul, Mary și-a cumpărat un inel identic și i-a spus doar fiului ei ce pățise. Soțul ei a murit în 2012, la puțin timp după ce aniversaseră 60 de ani de căsătorie.

Citește și  Imagini de colecție. Cum arăta Chef Sorin Bontea în tinerețe

În urmă cu câteva zile, nora bătrânei, Colleen Daley a găsit prețiosul inel în timp ce culegea morcovi din grădină.

Unul din morcovii scoși din pământ avea o formă extrem de bizară. Când s-a uitat mai bine la el a văzut că era încins la mijloc cu un inel.

Bucuroasă de descoperire, femeia s-a dus la soțul ei, iar acesta i-a dezvâluit toata povestea lui.

stiricalitative