Cum arată acum Goldie Hawn fata cu zâmbet de aur. Operațiile estetice au transformat-o total

Cum arată acum Goldie Hawn fata cu zâmbet de aur. Operațiile estetice au transformat-o total

O prezență adorabilă și îndrăgită pe vremuri, numită și „fata cu zâmbet de aur”, iată cum arată acum marea actriță Goldie Hawn. Ajunsă la vârsta de 74 de ani, vedeta este transformată total din cauza operațiilor estetice.

Pe vremuri era una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, însă timpul a fost crud cu ea.

Goldie Hawn era, cândva, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Datorită aspectului fizic plăcut, i se spunea „fata cu zâmbet de aur”. Între timp, anii au trecut, iar bătrânețea începe să-și spună cuvântul pe chipul ei. Mai mult, a apelat și la operații estetice, care i-au înrăutățit fața, la cei 74 de ani.

Goldie Hawn era una dintre cele mai aclamate actrițe de la Hollywood în anii ’70-’80. Pelicule precum: „Floarea de cactus”, „There’s a Girl in My Soup”, „Butterflies Are Free”, „The Girl from Petrovka”, „The Duchess and the Dirtwater Fox”, i-au adus celebritatea în lumea întreagă. Și nu doar talentul său actoricesc a consacrat-o, ci și frumusețea sa. Cu timpul, Goldie a apelat la operațiile estetice, care au făcut-o să arate de nerecunoscut la cei 74 de ani, informează revista Viva.

Citește și  Alertă Adda a descoperit o căpușă în casă

Cum arată acum actrița Goldie Hawn

Goldie Hawn are o siluetă de invidiat la vârsta ei, însă chipul său nu mai este la fel de plăcut ca în anii tinereții. Presa internațională scrie că acest lucru este nu doar din cauza bătrâneții, ci și din cauza bisturiului, la care actrița ar fi apelat în repetate rânduri. Goldie Hawn nu a recunoscut niciodată că a apelat la operațiile estetice.

stiricalitative