Ce previziune a făcut Baba Vanga pentru anul 2024. Clarvăzătoarea susținea că lumea se va schimba pentru totdeauna

Ce previziune a făcut Baba Vanga pentru anul 2024. Clarvăzătoarea susținea că lumea se va schimba pentru totdeauna

Mistica bulgară Baba Vanga a fost renumită pentru capacitatea ei aparentă de a prezice viitorul. De-a lungul timpului s-au făcut comparații cu Nostradamus, și mulți adepți au crezut că ea a prezis totul, de la 11 septembrie până la ascensiunea lui Donald Trump. Ce previziuni a avut legendarul profet legate de anul 2024.

Baba Vanga, enigmaticul clarvăzător bulgar, cu o reputație pentru puteri supranaturale și profeții infailibile, continuă să captiveze imaginația oamenilor din întreaga lume. Pe numele ei Vangelia Pandeva Dimitrova, se credea că ea poseda o combinație unică de daruri mistice, inclusiv capacitatea de a comunica cu spiritele și de a prezice viitorul prin abilitățile ei psihice. Pe lângă talentele sale extraordinare, Vanga era pricepută și în plante medicinale, folosindu-și cunoștințele despre plante pentru a vindeca și a atenua afecțiunile celor care au căutat îndrumarea ei.

Profețiile Babei Vanga pentru anul 2024

Există câteva previziuni speciale făcute de Baba Vanga, care au fost legate de anul viitor, 2024. Potrivit profețiilor clarvăzătoarei, vor apărea două dintre cele mai importante descoperiri științifice. Mai exact, Baba Vanga a prezis că anul viitor vor fi descoperite medicamentele care vor anihila cancerul, dar și cele care vor duce la eradicarea SIDA.

Citește și  Te iubesc nemăsurat Anca Țurcașiu a apărut în brațele lui mai fericită ca niciodată. Mărturisirea cu care i-a emoționat pe toți

De asemenea, despre anul 2024, clarvăzătoarea din Bulgaria a spus că anul viitor va fi cel în care se va încheia așa cunoscuta ”eră petrolieră”.

Potrivit unuia dintre membrii familiei Babei Vanga din Bulgaria, aceasta a avut un avertisment îngrozitor pentru Ucraina: război. Deși nu a furnizat o dată specifică pentru încheierea conflictului militar, se crede că Vanga a prezis că pacea nu va fi atinsă până în 2027.

Citește și  Liam Neeson este de nerecunoscut Actorul s-a transformat total

O atrocitate cu arme biologice?

Se mai spune că Baba Vanga a avut o viziune despre testele de arme biologice efectuate de o mare țară în anul 2023. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai deranjante predicții furnizate vreodată de aceasta.

De asemenea, pare relevant pentru contextul geopolitic actual, aprins. Este imposibil să știi ce națiune avea în minte Baba Vanga și nu este clar care ar putea fi amploarea unor astfel de experimente.

stiricalitative