S-A Întors Acasa La Frumoasa Lui Soție De Pe Frontul Din Afganistan

S-A Întors Acasa La Frumoasa Lui Soție De Pe Frontul Din Afganistan

Ei spun că în fiecare poveste găsiți o poveste de dragoste. Ei nu vă spun că povestea de dragoste în cauză nu este întotdeauna romantică.

De fapt, atunci când povestile de dragoste implică înșelăciune și divorț, ele pot deveni chiar neplăcute – și aceasta este una din povestike care o duc la nivelul următor.

Dupa ce un prieten comun le-a facut cunostinta, ei s-au indragostit instant. Erau de nedespartit pana in momentul in care iubitul ei a plecat in armata, fiind soldat.

Sotiile de militari au o multime de beneficii inclusiv oportunitatea de a-si vizita sotul, de aceea parea o idee excelenta atunci. Nimic nu putea merge prost.

Citește și  A murit Vasile Dîba primul campion olimpic la kaiac din istoria României

Dar dupa un timp, ceva ciudat s-a intamplat…sotul a observat ca vizitele doctorului au devenit foarte frecvente si fara vreo programare. El inca avea incredere ca ea facea tot ce e bine pentru sanatatea ei.

La scurt timp ea a mai inceput sa faca un lucru ciudat!

Tanarul sot, a observat ca sotia lui incepe sa ii placa sa calatoreasca la cumpraturi in alte orase si facea lucrul asta foarte des dar inca o data nu i-a dat absolut nimic de banuit pentru ca o iubea foarte mult si i se parea ceva absolut normal.Barbatul a fost chemat inapoi in armata si a lasat in urma vizitele doctorului si plimbarile prin alte orase.

S-A CULCAT CU PESTE 60 BARBATI CAT TIMP A FOST PLECAT

Imediat ce i-a spus asta, i-a mai dat o veste bomba!

ERA INSARCINATA SI COPILUL NU ERA AL LUI

stiricalitative