Monica Tatoiu isi doreste sa fie incinerata Eu nu vreau ca fiul meu sa vina cu flori la cimitir

Monica Tatoiu isi doreste sa fie incinerata Eu nu vreau ca fiul meu sa vina cu flori la cimitir

Monica Tatoiu vrea sa fie incinerata! Femeia de afaceri si-a facut deja testamentul, iar acum a socat pe toata lumea cu ultimele ei marturisiri. Monica Tatoiu nu crede in regulile ortodoxiei si atunci cand ii va veni sfarsitul vrea, cu orice pret, sa fie incinerata.

„Cred ca fratii mei care sunt arsi pe rug, nascuti prin acelasi acelasi act al creatiei, chiar daca nu sunt ortodocsi sunt fratii mei. Daca ei se ard si ajung in Rai, eu de ce nu pot sa ajung in Rai? Numai pentru ca asa spun niste canoane? Eu nu cred in chestiile astea. Iar eu nu vreau ca fiul meu sa vina cu flori la cimitir. Nu cred in toate chestiile astea pre-crestine!”, a spus Monica Tatoiu, la RomaniaTV.

Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este o femeie de succes, o femeie care si-a cladit o cariera si care a muncit pe branci pentru tot ceea ce are. Iar pensia pe care o are este pe masura muncii sale. Monica Tatoiu a facut avere din comercializarea produselor cosmetice, la sfarsitul anilor ’90 – inceputul anilor 2000, apoi s-a gandit ca este momentul sa se implice in politica. Iar toata lumea s-a tot intrebat de-a lungul timpului ce pensie are Monica Tatoiu. Ei bine, raspunsul a venit chiar de la ea!

Citește și  Vedeta care a rămas văduvă la 28 de ani face dezvăluri emoționante.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a marturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

stiricalitative