Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme. Ce dietă ține vedeta

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme. Ce dietă ține vedeta

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme și poate fi dat drept exemplu pentru multă lume. Vedeta de la Antena 1 le-a arătat prientenilor săi virtuali că o alimentație corectă și exerciții fizice l-au ajutat enorm.

Celebrul jurat de la “Chefi la Cuțite” a spus că mănâncă orice, însă în cantități mici. Pe lângă acest lucru, Cătălin Scărlătescu a devenit prieten cu sportul, iar exercițiile fizice nu lipsesc din ”meniul” zilei.

„Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo”, a declarat pentru Viva.ro.

Cât despre ce ar mânca la micul-dejun, celebrul bucătar a spus: ”Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără”.

Chef Cătălin Scărlătescu spune că face exerciții fizice pentru a se menține în formă și pentru a nu acumula kilograme în plus.

„Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, povestea acesta.

Citește și  Toți angajații au rămas fără cuvinte când au auzit ce vrea bărbatul.

Juratul de la “Chefi la Cuțite” a plecat din țară pe când avea 20 de ani. Acesta a lucrat în Hong Kong sau Brazilia iar la întoarcerea în Romania a devenit chef-bucătar și a ajuns celebrul sub apelativul ”Tataia”.

”Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu știam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”. Scărlătescu a lucrat pe vapoare și prin bucătăriile Europei până în luna decembrie a anului 2002.

“Am făcut un curs de preparat pește la Academia Gastronomica Kempinski din Berlin. Abia la Koln, am dat peste mentorul meu, Filippo Nisi, un sicilian care ține de 25 de ani o cârciumă, într-un oraș cu peste 5.000 de restaurante. M-a angajat după ce mi-a zis să-i tai o țelină, i-am tăiat-o și am aruncat-o în tigaie”, spunea chef Catalin Scarlatescu.

Citește și  Aveam o căsnicie fericită. Soţul meu se comporta exemplar era atent. Copiii noștri terminaseră studiile s-au căsătorit iar noi plănuiam să retrăim romantismul tinereţii.

Prima mare schimbare de aspect a făcut-o acum 3-4 ani, când a slăbit în jur de 50 de kilograme. La 48 de ani s-a gândit să mai facă ceva. Nu a anunţat nimic, pe nici o reţea de socializare. Cineva însă l-a dat de gol. Din câte se pare, celebrul bucătar a apelat la blefaroplastie.

Aceasta constă în îndepărtarea pielii în exces din zona ochilor. Diferența BEFORE and AFTER este vizibilă. Intervenţia chirurgicală a durat maxim o oră. Mai întâi i s-a făcut anestezie locală, după care pielea în exces a fost îndepărtată cu ajutorul bisturiului.

stiricalitative