Oana a spus adevarul Motivul pentru care Oana Zavoranu a divortat de Pepe Nu suporta sa

Oana a spus adevarul Motivul pentru care Oana Zavoranu a divortat de Pepe Nu suporta sa

Oana Zavoranu a dat cartile pe fata si a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a divortat de Pepe.

A fost invitata in podcastul lui Catalin Maruta si a profitat de aceasta ocazie ca sa lamureasca o poveste veche, dar care o urmareste si acum, la 11 ani de la divort.

Pareau cuplul perfect, dar au ajuns sa se desparta cu mare scandal. Iubirea s-a transformat in ura, iar razboiul dintre cei doi fosti soti a continuat de-a lungul timpului.

Ce a dezvaluit acum bruneta, de fapt, despre Pepe?

”Divorteaza Oana Zavoranu de Pepe. Eu am divortat de el inainte lui, dar el nu stie. Nu sunt nebuna. El a divortat pentru ca eu nu am mai vrut ca el sa ma ierte.

N-am sa neg niciodata ca ne-am iubit si ca a fost o relatie foarte frumoasa.

Nu a divortat Pepe de Oana, a divortat Oana de Pepe. Nu era ranit. Un om ranit se ascunde, nu era ranit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe.

Eu nu m-am casatorit din ambitie cu altcineva. Am stat cativa ani de zile pana cand l-am gasit pe al meu pe care il iubesc pe bune”, a declarat Oana Zavoranu.

”El nu suporta ca eu sa ma pup, eram actrita. M-a pus in niste situatii foarte delicate fata de producatori, care imi ziceau ca sunt rol prinicipal si ca nu puteau sa stinga lumina. Si el avea videoclipurile lui, in care se imbulina cu alea.

Citește și  Criza forței de muncă afectează sistemul de transport public din marile orașe Autobuzele stau în garaje pasagerii așteaptă ore întregi

Se pupa si el cu altele, dar eu nu i-am zis ca doarme pe balcon. M-a pus sa aleg intre el si cariera si l-am ales pe el, constransa de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niste trenuri importante. Eu nu i-am zis lui sa renunte la cantat”, a mai spus focoasa bruneta.

stiricalitative