Cine e Elena menajera pentru care parintii Andreei Tonciu divorteaza E mai mica decat mine are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia

Cine e Elena menajera pentru care parintii Andreei Tonciu divorteaza E mai mica decat mine are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia

Ne aflăm într-o perioadă bizară, în care divorțurile par a fi în trending, indiferent de vârstă sau poziție socială. După ce Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au recunoscut că divorțează, acum iată că un alt cuplu sudat este deja în proces de separarea. Este vorba despre părinții Andreei Tonciu, care sunt împreună de peste 30 de ani.

Motivul îl reprezintă infidelitatea bărbatului. Povestea pare desprinsă din filme, dar în realitate astfel de lucruri se întâmplă foarte des. Menajera familiei, în vârstă de 34 de ani, a fost cea care i-a atras atenție bărbatului. Cei doi erau împreună de luni bune, când mama Andreei Tonciu a auzit o conversație la telefon care i-a confirmat totul.

Femeia s-a simțit atât de umilită încât imediat a înaintat actele de divorț. Bărbatul și-a recunoscut greșeala, dar nu a mai fost cale de întors. Andreea Tonciu este foarte afectată de situație și a vorbit, în stilul caracteristic, despre toate acestea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu a spus tot ce se întâmplă în familia ei

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu la PRO TV.

Aceasta a povestit și că i-a fost milă de menajeră și că a ajutat-o enorm. Pentru că avea doi copii și un soț care lucra peste hotare, i-a promis că nu-i va spune nimic acestuia despre aventura pe care a avut-o cu tatăl ei, cu condiția să oprească orice comunicare cu el.

Citește și  Sarah fiica Anamariei Prodan super sexy în costum de baie Ce fotografii a postat pe Instagram

„Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.

stiricalitative