O mai știi pe Gianina din Las Fierbinți. Iată cine este iubitul ei

O mai știi pe Gianina din Las Fierbinți. Iată cine este iubitul ei

Gianina este personajul feminin din serialul Las Fierbinți de la Pro TV care a devenit extrem de faimos în România. Puțini însă o cunosc pe actrița care interepreteză acest rol, și anume Anca Dumitra.

Ea își păstrează viața intima la distanță de ochii curioșilor, spunând că nu vrea să se afișeze cu partenerul ei.

„Gianina il are si pe Robi, si pe Giani. Gianina are mai multi. Este discreta Anca Dumitra”, a glumit actrita intr-un interviu pentru emisiunea La Maruta.

Anca Dumitra a fost totuși fotografiată în București alături de iubitul ei. Este vorba despre un tânăr misterios, al carui nume încă nu este cunoscut.

Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe presă și de lumea mondenă.

Cine este actrița care o joacă pe Gianina din Las FierbințiAnca Dumitra spune ca si-a descoperit latura comica atunci cand a inceput sa filmeze pentru serialul Las Fierbinti. Inainte de asta, actrita a interpretat doar roluri dramatice.

„In cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Am facut numai chestiile dramatice din scoala, le-am cam bifat pe toate. Si apoi a venit treaba asta cu serialul si m-a luat si pe mine prin surprindere, ca nu stiam ca am si latura asta comica”, a povestit Anca Dumitra.

Anca Dumitra este o actriță româncă de film și teatru. S-a născut pe 31 august 1987 la Craiova și a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie în 2009.

Citește și  Liviu Vârciu și-a făcut iubita țărancă. S-a întâmplat după ce Anda Călin s-a descălțat la o petrecere de lux

În anul 2009, vedeta a jucat primul rol în filmul Copilăria lui Icar și a avut roluri notabile în filme precum „Unde dai și unde crapă” (2012), „Las Fierbinți” (2012-2020) sau „Doing Money” (2018). Anca Dumitra a jucat în multe spectacole la „Teatrul de Comedie ” din București. Între anii 2009 – 2011, tânăra a absolvit cursurile de master în arta actorului la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie.

stiricalitative