Sacrificiul Pe Care Îl Face Dani Oțil Dimineața Înainte De Emisiune. Gabriela Prisăcariu Dă Din Casă

Sacrificiul Pe Care Îl Face Dani Oțil Dimineața Înainte De Emisiune. Gabriela Prisăcariu Dă Din Casă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și sunt părinții unui băiețel adorabil, pe nume Tiago. Cei doi și-au unit destinele în anul 2021. Gabriela a fost prezentă, recent, la un eveniment monden din Capitală și ne-a dezvăluit cum s-a schimbat relația lor după ce a venit pe lume Tiago.

Soția prezentatorului de la Antena 1, ne-a dat din casă. Mai mult decât atât, după ce a devenit mamă, blondina și-a schimbat stilul vestimentar, alegând hainele largi. Gabriela a spus motivul pentru care a luat această hotărâre, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Gabriela Prisăcariu a intrat în atenţia publicului în 2015, după ce a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. Pe atunci, avea doar 21 de ani, dar cu ambiţie şi multă muncă a ajuns exact acolo unde a visat.

Gabriela a fost mereu atentă la aspectul fizic. Are un stil de viaţă sănătos și nu i-a fost deloc greu să îşi menţină o siluetă impecabilă. Chiar şi după sarcină a dat repede jos kilogramele pe care le-a acumulat.

Vedeta are un trup de invidiat. Cu toate acestea, după ce a venit pe lume fiul său, și-a schimbat stilul vestimentar. Acum preferă hainele largi, care, ce-i drept, nu îi pun atât de mult formele în valoare, dar susține că se simte mult mai confortabil în articole vestimentare oversize.

“Mai nou, sunt pe acest stil foarte larg și toată lumea mă întreabă, mai ales mama mea, de ce mă îmbrac așa, că sunt slabă. Mie nu îmi place să mă îmbrac mulat, cu fuste scurte și cred că niciodată nu mi-a plăcut lucrul acesta.

Pe podium mă îmbrac cu tot felul de haine și atunci, în timpul liber, vreau să mă îmbrac cât mai comod. Îmi place extrem de mult acest stil și toate hainele pe care le cumpăr sunt mărimile L sau XL, adică foarte mari.

Îmi place când hainele îmi vin largi și lungi, doar la costume de baie îmi iau mărimea S.”, a spus Gabriela, soția lui Dani Oțil, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și  Relația neașteptată a mamei lui Neymar o diferență de 30 de ani

Din 2008, Dani Oțil este în picioare la 5 dimineața, pentru a prezenta emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul este obișnuit cu acest stil de viață, dar soția lui, nu prea! Astfel, Gabriela Prisăcariu ne-a spus cum se desfășoară diminețile, înainte de emisiune, dar și ce sacrificii face Dani, pentru a nu o “deranja”.

“Nu mă trezește. Înainte de copil, ce-i drept, mă mai trezea câteodată. Acum nu mai este nevoie, pentru că mă trezește Tiago. Nu mă trezește ca să îi fac cafeaua sau micul dejun. Nu mănâncă dimineața oricum și pleacă tiptil.

Nu mai dorm mult după ce pleacă el, dar acele 20 de minute în plus sunt aur pentru mine.”, a dezvăluit Gabriela, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

stiricalitative