S-a trezit în zorii zilei din cauza unui zgomot supărător.

S-a trezit în zorii zilei din cauza unui zgomot supărător.

O femeie din București a fost trezită în zorii zilei de un zgomot deranjant, care se repeta la fiecare 10 secunde.

S-a uitat pe geam și atunci și-a dat seama ce se întâmplase. Surpriza neplăcută avută de femeie!

Trezită din somn, la ora 5:00 dimineața, de un zgomot deranjant, o femeie a depistat că problema venea de la un vecin care stătea la un etaj superior.

Fără să stea pe gânduri, femeia a povestit toată nemulțumirea ei pe un grup de facebook, în loc să meargă la vecin să-i bată la ușă. Gestul său n-a fost deloc bine primit de internauți, aceștia certând-o pentru cum a procedat.

Ce văzuse femeia? Că aparatul de aer condiționat la vecinului de la etajul 10 avea defecțiuni, probabil o țeavă spartă în perete, iar apa se prelingea pe peretele blocului până la fereastra sa.

Deranjată de picăturile enervante de pe pervazul ferestrei sale, femeia a mers în blocul vecin pentru a surprinde în imagini „paguba”. Apoi, în loc să meargă să informeze vecinul și administratorul blocului, a găsit de cuviință să posteze totul pe grupul de facebook al sectorului.

Așa cum era de așteptat, internauții au întrebat-o de ce nu a mers direct la ușa vecinului pentru a-l informa despre cele petrecute. Femeia a motivat că nu are o legătură prea bună cu vecinul în cauză și a sperat că va vedea mesajul pe grupul respectiv ori cineva care îl cunoaște îl va anunța despre cele observate.

„Daca este pe grup cineva care cunoaste (n.r. proprietarul apartamentului din imagine). Problema la aerul conditionat…uneori ajunge si la etajul 7.”, a fost mesajul care a însoțit cele două imagini cu blocul.

stiricalitative