Maria Ciobanu sărbătorește 82 de ani alături de cei dragi.

Maria Ciobanu sărbătorește 82 de ani alături de cei dragi.

Sărbătoare mare în familia Ciobanu! Maria Ciobanu, una dintre cele mai iubite artiste ale României, a împlinit 82 de ani și se bucură alături de cei dragi de momentele deosebite.

După o perioadă petrecută în Statele Unite ale Americii, în ultimele zile, Maria Ciobanu se află în România și se bucură din plin de locurile natale și de dragostea pe care o primește din partea fanilor.Citeste mai putin

Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a ținut să îi facă o dedicație specială mamei sale prin intermediul rețelelor de socializare. „Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții.

Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotundă de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris emoționat Ionuț Dolănescu.

Citește și  Andreea Marin dezvăluie totul despre relația cu Ion Țiriac Nu înțeleg de ce aș .fi aici.

Mai mult decât atât, Ionuț Dolănescu a decis să contrazică informațiile apărute săptămâna trecută care anunțau că Maria Ciobanu este grav bolnavă.

Într-o reacție dură și elocventă, fiul celebrei artiste a subliniat că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei, iar starea sa generală este una bună și stabilă.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste ale României, cu o carieră bogată și impresionantă, care cuprinde numeroase piese celebre și spectacole memorabile.

În ciuda vârstei sale, Maria Ciobanu rămâne o prezență puternică și deosebită în viața culturală a țării noastre și o sursă de inspirație și admirație pentru mulți tineri artiști.

În această zi specială, toți cei care o iubesc și o apreciază pe Maria Ciobanu îi transmit cele mai sincere urări de sănătate, fericire și împlinire personală, dorindu-i să continue să ne incante cu talentul și farmecul său unic și să mai adauge cât mai multe flori în buchetul vieții.

„La mulți ani, Mama Maria!”, sună mesajul transmis de Ionuț Dolănescu și de toți fanii artistei.

stiricalitative