Dieta minune pe care o ține Mihaela Rădulescu. Așa se menține în formă vedeta TV la 52 de ani. Singurul aliment la care are INTERZIS

Dieta minune pe care o ține Mihaela Rădulescu. Așa se menține în formă vedeta TV la 52 de ani. Singurul aliment la care are INTERZIS

Mihaela Radulescu dezvaluie ce alimente mananca zilnic, in ce cantitati si ce cure de detoxifiere urmeaza periodic pentru a fi slaba si a avea un abdomen de fier. „Dupa o saptamana sunt ca noua!”, spune vedeta de televiziune.

Mihaela Radulescu se poate lauda cu un trup perfect, bine tonifiat si un abdomen de fier. Este rezultatul orelor dedicate sportului, dar si grijii pe care o acorda alimentatiei.

Vedeta de televiziune marturiseste ca recurge periodic la un regim alimentar mai pretentios, mai exact o intreaga saptamana in care mananca putin, de trei ori pe zi, niciodata dupa sapte seara, timp in care face si masaj cu sare de Himalaya pentru a-si pune circulatia in miscare si a-si stimula sistemul limfatic pentru a elimina toxinele din organism.

„Am o saptamana cand dimineata mananc o smochina sau o curmala, beau ceai verde in loc de cafea, evident fara zahar si destul de mult ceai verde in care pun ghimbir si lamaie. Si imi fac in fiecare dimineata si seara un masaj cu sare de Himalaya, grunjoasa, incepand de la talpi, sus pe picior, pentru ca asta pune foarte bine circulatia in miscare, cea limfatica si mai elimini din toxine.

Mananc la ore fixe, de 3 ori pe zi, nu mananc nimic intre mese, doar beau apa si ceaiuri si iaurt. Iar mesele sunt ceva simbolic, niciodata cu doua feluri, doar cu felul intai, aproape numai proteine, pentru ca astea ma ajuta sa-mi tin nivelul de zahar din sange acolo unde trebuie.

Deci proteine, dar nimic din zona prajeala, sosuri, doar ceva simplu: oua fierte, carne sau peste, gratar sau fierte. Nu mananc dupa 7 seara in general, dar in saptamana asta sub nici o forma. Si dupa o saptamana sunt ca noua”, a declarat Mihaela Radulescu pentru csid.ro.

stiricalitative