Dezvăluirea făcută de Cornelia Rednic cu puțin timp înainte ca Lupu Rednic să facă accident Săraci. Fanii au rămas înmărmuriți

Dezvăluirea făcută de Cornelia Rednic cu puțin timp înainte ca Lupu Rednic să facă accident Săraci. Fanii au rămas înmărmuriți

Lupu Rednic a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală, în urmă cu două zile, iar înainte de incident, Cornelia Rednic a făcut o serie de declarații.

În urmă cu două zile, Lupu Rednic a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală. În urma incidentului, artistul s-a ales cu câteva zgârieturi, însă a declarat că se simte bine.

Bolidul de lux al acestuia, în valoare de 100.000

de euro, a fost grav avariat și la scurt timp după accidentul rutier, Lupu Rednic a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Eram singur în mașină. Mă întorceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini, de la airbaguri!”, a descris Lupu Rednic cele întâmplate pentru Impact.ro.

De asemenea, la rândul său, soția lui Lupu Rednic, Cornelia, a făcut o serie de declarații despre căsnicia lor, care durează de mai bine de două decenii. Așadar, un lucru pe care fanii celor doi artiști nu-l știau despre aceștia este că, până a ajunge să ducă un trai bun și să își permită bunuri care depășesc cu ușurință zeci de mii de euro, Cornelia și Lupu Rednic au muncit din greu și au plecat de jos.

stiricalitative