Bancul zilei de weekend pe litoral

Bancul zilei de weekend pe litoral

Un bărbat însurat îşi vizitează amanta care îi propune:– Gheorghiţă, iubitule, îţi stă foarte bine cu barba, dar tare aş vrea să te razi ca să-ţi pot admira frumosul chip în voie– Nu pot, draga mea, nevastă-mea adoră barba asta!– Te rog, te rog! îl imploră ea.

– Ţi-am zis că nu pot, soţia mea este nebună după barba mea!Ea îl mai rugă o dată, plânse puţin aşa că el în final a cedat şi s-a dus să îşi dea barba jos.

În aceeaşi seară, Gheorghiţă se strecoară în patul soţiei în timp ce ea dormea şi îşi lipi faţa proaspăt bărbierită de faţa ei:

– Oh, Ioane, nu trebuia să vii în seara asta! Gheorghiţă al meu trebuie să vină din clipă în clipă!

Citește și  Nutriționist Acesta este adevărul ținut ascuns. Ce nu știu românii despre carnea de porc și consumul ei de la vârste fragede

1. De ce vor blondele la mare?Pentru că s-au săturat de mică.

2. Dragă, cum se numea hotelul unde am fost anul trecut în concediu– Nu mai ţin minte, dar stai să mă uit pe prosoape.

3. Familia Popescu se afla în drum spre litoral în concediu. La un moment dat, doamna Popescu, mama, devine palidă:– Vai de mine, zise ea, am uitat aragazul aprins. Să ne intoarcem până nu ia foc casa!– Lasa mamă, zise fiul, n-ai grija că nu arde nimic. Eu am lăsat robinetul deschis la baie.

4. Un turist putin afumat se adresează recepţionerului hotelului:– Vă rog să-mi daţi o cameră.– Păi aveţi deja una.– Eu am însă urgent nevoie de alta.– Cum doriţi. Dar ce nu vă place la camera asta?– Camera aceea arde.

5. Cum a fost pe litoral?– Groaznic! A plouat permanent, zi şi noapte, două săptămâni!– Dar văd că te-ai bronzat…– Nu e bronz natural. E rugină!

stiricalitative