Regina Camilla s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în timpul vieții sale. Aceasta a suferit de sinuzită, boala care a ținut-o la pat în ziua nunții cu Regele Charles și a trecut printr-o operație de histerectomie.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Regina Camilla
A suferit o operație de histerectomie

Regina Camilla a trecut prin mai multe probleme de sănătate de-a lungul vieții și a fost nevoită să treacă printr-o operație complicată. După ce a renunțat la fumat a devenit un exemplu în ceea ce privește stilul de viață sănătos.

Ce probleme de sănătate a avut Regina Camilla

Regina consoartă Camilla a Marii Britanii s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul vieții. În acest an, Camilla Parker a fost testată pozitiv pentru Covid-19, la distanță de o săptămână după Regele Charles al III-lea. Deși erau vaccinați, testele au arătat că se confruntă cu acest virus. La distanță de o lună, regina consoartă a anunțat că vorbește greu și tușește destul de tare.

În urmă cu 15 ani, a suferit o operație de histerectomie, medicii îndepărtându-i uterul la vârsta de 59 de ani. Nu se știe motivul exact pentru această intervenție, dar o purtătoare de cuvânt a Casei Regale neagă zvonurile cu privire la cancer.

Cancerul ginecologic se tratează prin operație de histerectomie, iar cel mai frecvent motiv pentru intervenție este chiar fibromul uterin. Totodată, este necesară și pentru tratarea de endometrioză, sângerări uterine anormale, probleme de sprijin pelvin sau durerile pelvine.

Regina Camilla a avut sinuzită

Sinuzita este depistată în momentul în care țesutul ce căptușește sinusurile devine inflamat. Regina Camiila a povestit că în ziua nunții ei cu Prințul Charles, în anul 2005, a fost nevoită să stea la cap din cauza durerilor chinuitoare pe care le avea. 7 ani mai târziu, în 2012, a anulat prezența la mai multe evenimente, din cauza problemelor cu sinuzita.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *