Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica după 8 ani Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica după 8 ani Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă pentru orice mamă. Deși a reușit să își vadă fiica după 8 ani, timp în care fostul ei soț nu i-a permis apropierea de ea, întâlnirea a fost de-a dreptul halucinantă.

Acum în vârstă de 13 ani, fiica artistei i-ar fi spus că nu vrea să mai audă de ea. Mai mult, fata chiar și-ar fi amenințat mama.

Cunoscută din vremea când făcea parte din trupa Trident, Roxana Blagu și-a văzut ultima dată fiica atunci când micuța avea doar cinci ani.

Acum a crescut, are 13 și este o domnișoară în toată regula. Însă nu vrea să mai audă de mama ei, deși Roxana i-a explicat că a fost împiedicată să se apropie de ea.

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica, după 8 ani„M-am întâlnit cu ea, întâmplător.

Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…

M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic”, a povestit Roxana ex-Trident.

Inițial, Roxana Blagu a spus că nu a intenționat să-i vorbească fiicei sale, ci doar să o privească. Însă ar fi intrat în vorba cu ea după ce fiica ei Oana și-a dat seama că mama ei o urmărea.

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea.

Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile. Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine.

Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”, a mai dezvăluit Roxana.

Citește și  Calendar ortodox 27 mai 2023. Sfântul Ioan Rusul tămăduitor și ocrotitor al tinerilor şi al familiei. Rugăciune puternică pentru vindecare grabnică şi pentru depăşirea deznădejdii

Roxana Blagu are acum și un băiețel de doi ani

Oana, fiica Roxanei Blagu, este rodul iubirii cu afaceristului Marcel Sârbu.

Însă cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani. Însă după separare, se pare că relația lor ar fi suferit multe schimbări, după cum a povestit artista.

„I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască.

Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar”, a mai povestit Roxana.

stiricalitative