Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a dezvăluit într-o emisiune TV momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani, când și-a pierdut fiul cel mare, Manuel, în somn. Tânărul avea doar 18 ani și era fotbalist la Brașov, având toată viața înainte. Dumitru Dragomir a vorbit într-un mod emoționant despre aceasta tragedie, exprimându-și neîmplinirea și durerea pe care o simte și acum.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul președinte al LPF a rememorat clipele groaznice prin care a trecut. El a mărturisit că este imposibil să treci prin așa ceva și că după această tragedie nu mai poți fi vreodată fericit în viață. Dumitru Dragomir a pus întrebări legate de destin și de existența lui Dumnezeu, întrebându-se de ce nu a fost în locul fiului său, el fiind un păcătos. Durerea și neîmplinirea lui sunt amplificate de faptul că fiul său a murit în mod inexplicabil, în somn, într-un moment în care Dumitru Dragomir credea că acesta era în siguranță acasă.

Fostul șef de la LPF a subliniat faptul că fiul său era un sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal, iar moartea lui de sufocare mecanică a fost o tragedie cumplită și inexplicabilă. Dumitru Dragomir a mărturisit că nu se împacă și nu se va împăca niciodată cu această pierdere.

Cu toate acestea, fostul președinte al LPF a menționat că există o compensație divină după o nenorocire și că Dumnezeu i-a dat doi nepoți care seamănă cu fiul său. El recunoaște că este peste puterile lui de a înțelege această faptă, însă îi dă o anumită speranță și alinare în durerea pe care o simte.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că, în urma pierderii fiului său, a avut momente în care a vrut să se sinucidă. Cu toate acestea, gândurile negre au dispărut datorită faptului că are o familie extraordinară și o soție pe care o consideră o sfântă. El recunoaște că nu a fost mereu un soț perfect și că a avut o educație țărănească care l-a făcut să o supere de multe ori pe soția sa. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir consideră că rolul bărbatului este de a aduce stabilitate și siguranță în familie, iar soția trebuie să aibă grijă de educația copiilor și de întreținerea casei.

În concluzie, Dumitru Dragomir a dezvăluit într-o emisiune TV momentele cumplite prin care a trecut după moartea fiului său și durerea pe care o simte și acum. Fostul președinte al LPF recunoaște că nu se va împăca niciodată cu această tragedie, însă găsește un anumit alinare în faptul că Dumnezeu i-a dat doi nepoți care seamănă cu fiul său. Durerea și neîmplinirea lui Dumitru Dragomir sunt amplificate de faptul că fiul său a murit în mod inexplicabil, iar această tragedie a avut un impact profund asupra vieții sale. Cu toate acestea, fostul președinte al LPF a găsit în familia sa un sprijin și o sursă de fericire, recunoscând că soția sa a fost o sfântă și că copiii lui au fost cuminți și lăudați de toată lumea.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *