TÂNĂRA DIN IMAGINE ȘI-A SCOS LA CHIRIE JUMĂTATE DE PAT CÂT COSTĂ SĂ DORMI CU EA ÎN FIECARE NOAPTE TIMP DE O LUNĂ

TÂNĂRA DIN IMAGINE ȘI-A SCOS LA CHIRIE JUMĂTATE DE PAT CÂT COSTĂ SĂ DORMI CU EA ÎN FIECARE NOAPTE TIMP DE O LUNĂ

Să vezi și să nu crezi! O tânără din Australia face sute de dolari pe lună, dintr-o metodă mai puțin obișnuită. 

Monique Jeremiah închiriază jumătate de pat, loc unde a dormit fostul ei iubit timp de doi ani, în schimbul unei sume de bani.

Iată cât trebuie să scoată din buzunar cei care o astfel de experiență.

Criza economică i-a determinat pe oameni să găsească soluții creative și ingenioase de a face bani. Monique Jeremiah a devenit extrem de cunoscută, datorită modelului său de business. Tânăra în vârstă de 36 de ani recunoaște că a găsit o metodă unică de a face bani frumoși în fiecare lună.

O tânără din Australia închiriază jumătate de pat pentru câteva sute de dolariMonique a început să practice această metodă după pandemia de Covid-19, atunci când avea nevoie de a-și suplimenta sursele de venit.

„La începutul COVID, la începutul lui 2020, m-am trezit brusc singură; așa că mi-a venit această idee”.

Tânăra susține că închiriază jumătate din patul său celor care caută un somn ieftin – denumind practica „așternut fierbinte”.

„Lenjeria de pat ‘fierbinte‘ este excelentă pentru persoanele care sunt capabile să se detașeze emoțional și să doarmă alături de o altă persoană într-o manieră complet respectuoasă și fără atașament”, a spus Jeremiah pentru Caters News, citat de NY Post.

„Este situația perfectă, mai ales dacă ești un sapiosexual, ca mine, și preferați compania decât apropierea fizică”, a mai explicat ea.

Citește și  Ratonii pot fi observaţi imediat dar pisica doar de cei cu IQ ridicat. Test de inteligenţă special

Pentru această idee de afacere, Monique încasează câte 631 de dolari pe lună.

„E nevoie de doi oameni care își respectă reciproc spațiul, valorile și limitele pentru a face așternut ‘fierbinte‘. Este ca și cum ai împărți o cameră cu două paturi; însă, cu toate acestea, dormiți doar împreună în același pat” a mai completat tânăra, potrivit sursei citate.

Tânăra își promovează afacere pe rețelele sociale, iar ultimul său clip în care vorbește despre această metodă de închiriere a patului a strâns peste 76.000 de vizualizări.

stiricalitative