Mecanicul rămăsese fără loc de muncă se ducea la interviu când a văzut un bătrân care-și lovea mașina.

Mecanicul rămăsese fără loc de muncă se ducea la interviu când a văzut un bătrân care-și lovea mașina.

Mecanicul ramasese fara loc de munca, se ducea la interviu cand a vazut un batran care-si lovea masina. I-a reparat-o, dar intarziase la interviu. Cand a ajuns acolo a avut cea mai mare supriza din viata lui, ce i s-a intamplat e unic.

Jimmy lucra ca mecanic dar nu avusese de munca in ultima vreme. Barbatul avea un suflet bun, dar mereu ii fusese frica sa aplice pentru un nou loc de munca. Dar in acea zi se intampla sa mearga la un interviu.

Era imbracat intr-o camasa alba si costum. Voia sa ajunga acolo mai devreme, tocmai de aceea plecase de acasa la 8:30, desi intalnirea lui era abia la 10:00.

Cand Jimmy a ajuns la statia de autobuz, a vazut un barbat mai in varsta care-si lovea masina. Mecanicul cu inima buna s-a oferit sa ajute si a reusit sa-i repare barbatului masina, dar mai avea foarte putin timp sa ajunga la interviu.

Citește și  100 Singura glazură pe care o vom mânca în casa noastră Salveaza reteta

Batranul era foarte recunoscator si s-a oferit sa-l plateasca, dar Jimmy nu voia sa ia banii. Batranul a insistat atunci sa il conduca la interviu, iar Jimmy a fost de acord. Omul l-a dus cu masina pana la birou, apoi a plecat. Atunci cand Jimmy a intrat in sala de asteptare, a vazut ca erau multi care isi doreau slujba la care aplicase si el. A mai observat si ca toti erau curati, pe cand el era plin de ulei de la masina batranului pe care il ajutase.

Cei care aplicasera pentru locul de munca erau chemati unul cate unul, dar toti au plecat dezamagiti. In cele din urma a venit si randul lui Jimmy.

Citește și  Iti Amintesti De Fiul Adoptiv Al Lui Gigi Becali

El a fost aproape socat sa vada ca cel care ii lua interviul era chiar batranul pe care il ajutase cu ceva vreme in urma! Barbatul era managerul companiei, acesta i-a zis: ,,Sunt destul de sigur ca iau decizia corecta cand te invit sa faci parte din echipa noastra inainte sa pleci din birou. Pur si simplu stiu ca vei fi un om muncitor in care vom putea avea incredere. Felicitari, slujba e a ta!”

stiricalitative