Jador a făcut anunțul trist..

Jador a făcut anunțul trist..

Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, “La o tură”, artistul a povestit lucruri care au surprins:

„ Mi-aș dori să fiu o zi cerșetor, o zi rege, o zi parlamentar, o zi vlogger. Să experimentez viața. (…) Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmplă. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin. Să le spun tuturor.”

Jador și-a anunțat de curând retragerea în condițiile în care a povestit că are probleme de sănătate. Pentru că mulți s-au gândit inclusiv la cancer de colon, diagnostic pe care l-au avut și părinții săi, în același vlog a dat mai multe lămuriri:

Vezi și:Femeia a rămas gravidă de două ori în doar zece zile!

„Mi-e un pic răuț acum. Da e operabil, e ok. Partea nasoală e că o să mă las de cântat. În rest, ce să am…Mai mult decât o posibilă moarte…O îmbrățișez și pe ea dacă vine. Nu-mi e frică de ea. Doar că nu sunt pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, pentru că am fost golan o perioadă. M-am cumințit acum. Poate că ăsta este și testul”, a spus Jador.

„Am muncit toată viața să ajung aici și acum nu îmi vine să cred. Din decembrie o să întrerup activitatea. Până atunci mai am câteva piese de scos, câteva filmări pentru videoclipuri. Mă simt ciudat, n-aș vrea să vorbest despre asta.”, a mai spus Jador.

stiricalitative