Doliu În Lumea Teatrului Un Mare Actor A Părăsit Scena Cortina A Căzut Luminile S-Au StinsAdio

Doliu În Lumea Teatrului Un Mare Actor A Părăsit Scena Cortina A Căzut Luminile S-Au StinsAdio

Doliu în lumea teatrului! Un cunoscut actor din Republica Moldova a murit la numai 49 de ani după ce a suferit un infarct. Fiul său este, la rândul lui, actor.

Lumea teatrului este în doliu după ce actorul moldovean Ruslan Lungu s-a stins din viață la numai 49 de ani.

Potrivit tv8.md, acesta ar fi suferit un infarct.

Ruslan Lungu s-a născut pe data de 23 martie 1974, în satul Mereni, raionul Anenii Noi. Acesta a făcut parte din prima promoție de actori păpușari din Republica Moldova și a fost unul din întemeietorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”.

„Cu profundă durere GUGUȚĂ deplânge trecerea într-o altă dimensiune a dedicatului actor Ruslan Lungu, unul dintre cei care au stat la întemeierea Teatrului, făcând parte din prima promoție de actori păpușari. Cortina a căzut, luminile s-au stins… Adio, Ruslan Lungu! Eternă amintire…”, a transmis Teatrul Guguță.

Este doliu și în SUA, după ce Frederic Forrest, actorul american care a intrat în atenția oamenilor pentru interpretarea sa din „When the Legends Die”, rol care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur, s-a stins din viață. Acesta a decedat vineri, 23 iunie 2023, la onorabila vârstă de 86 de ani, însă, momentan, cauza morții sale este necunoscută, relatează TMZ.

Citește și  Ioana Tufaru trăiește de pe o zi pe alta cu doar 1.100 de lei lunar

„Marele și iubitul Frederic Forrest a murit. Mulțumesc tuturor fanilor și prietenilor săi pentru tot sprijinul acordat în ultimele luni. A fost un actor remarcabil și o ființă umană strălucitoare, iar eu am fost norocoasă să-l am în viața mea. Era în pace”, a scris, sâmbătă, Bette Midler pe contul ei de Twitter.

Iar cu câteva zile în urmă, SUA au suferit o altă pierdere. Treat Williams, actorul american devenit celebru datorită rolurilor sale din „Hair” și „Everwood”, a decedat la onorabila vârstă de 71 de ani. Vedeta și-a pierdut viața pe data de 12 iunie 2023, într-un accident rutier produs în Dorset, Vermont, SUA.

Citește și  CASĂ DIN CHIRPICI DA SE POATE TRĂI SIMPLU ȘI FRUMOS INTERIORUL LOCUINȚEI ESTE SUPERB

Potrivit agentului său, Barry McPherson, citat de agenția de presă Reuters, el se plimba cu motocicleta, iar la un moment dat a fost lovit de o mașină.

Jacob Gribble, șeful pompierilor din Dorset, a precizat pentru revista americană People că Treat Williams a fost singura persoană rănită în acel accident rutier. Vedeta a fost transportată prin aer la un spital din Ticonderoga, New York, însă nu a mai putut fi salvată.

stiricalitative