Andreea Bălan și George Burcea petreceri separate pentru fiica lor

Andreea Bălan și George Burcea petreceri separate pentru fiica lor

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au organizat petreceri separate pentru fiica lor, Clara, care a împlinit 4 ani.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au aniversat-o separat pe fiica lor, Clara, care a împlinit 4 ani. Artista și actorul au publicat pe rețelele de socializare imagini de la petreceri.

Andreea Bălan a postat mai multe fotografii de la petrecerea pe care a organizat-o pentru fetița ei.

Imaginile au fost însoțite de un mesaj înduioșător, în care artista a amintit de stopul cardio-respirator suferit în luna martie a anului 2019 în timpul nașterii fiicei sale, Clara.

„Am avut parte de foarte multe experiențe, emoții și trăiri în viața mea până în prezent (bune și rele) dar, de departe, cea mai importantă, frumoasă dar și grea experiență, este cea de acum 4 ani.

În ziua de 4 martie 2019 am dat viață și totodată am renăscut la viață Clărița a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva momente, iar Dumnezeu a vrut să revin la viață și să am grijă de cele două minuni.”

Pentru Andreea Bălan, a fost o experiență marcantă, din care a învățat să aprecieze mai mult ceea ce are.

„Nu am cum să uit vreodată acele clipe grele, dar sunt recunoscătoare că mi-au fost date să le trăiesc, deoarece azi sunt mai înțeleaptă, mai bună, și mai împlinită ca niciodată. Viața îți dă exact ce trebuie ca tu să te schimbi, să fii un om mai bun și să apreciezi ceea ce ai. Azi este despre Clărița, o minune de fetiță, năzdrăvană și jucăușă, care ne înveselește până și în cea mai ploioasă zi și ne oferă iubirea cea mai pură din univers. Le iubesc enorm pe Ella și Clara și datorită lor sunt cea mai fericită de pe pământ! La mulți ani Îngerașul meu mic și frumos!  Să îți dea viața numai bucurii și lecții pe care să le poți duce cu zâmbetul pe buze”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și  Simona Halep a renunțat

Andreea Bălan i-a pregătit o petrecere fabuloasă fiicei sale cu personajele ei preferate din desenele animate.

„Am avut parte de o zi superbă și Clara a avut o super petrecere cu Elsa, pisici, iepurași, broscuțe, poțiuni magice, alchimiști, multe cadouri și invitați puși pe distracție! Mulțumim pentru urări și mesajele frumoase!”, a mai transmis Andreea Bălan.

George Burcea nu a lăsat ca acest moment să treacă neobservat și i-a organizat, împreună cu partenera lui, Viviana Sposub, o altă petrecere.

„Mi-am dorit extrem de mult să îi facem Clăriței o petrecere surpriză înainte de a pleca în America și am sărbătorit-o cu multă dragoste!

Cele două prințese s-au distrat pe cinste și sper că vor păstra mereu aceste amintiri în suflet. La mulți ani, Clara Maria”, a fost mesajul lui George Burcea.

stiricalitative