Fosta educatoare de la grădiniță se reîntâlnește cu un elev de acum 30 de ani

Fosta educatoare de la grădiniță se reîntâlnește cu un elev de acum 30 de ani

Să nu uităm niciodată de educatoarea noastră

Unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră este educația. În primii ani de viață, profesorii noștri reprezintă figura care ne influențează cel mai mult, care ne învață bazele și care ne formează personalitatea. Întrebarea este: îți mai amintești de educatoarea ta? Dacă da, înseamnă că această persoană a avut un impact valoros asupra dezvoltării tale și a personalității tale.

Doamna Schik este un exemplu perfect de educatoare dedicată, care și-a dedicat întreaga carieră creșterii și educației copiilor mici. În anii 1940, și-a început cariera la grădiniță, și de atunci, și-a pus sufletul și inima în fiecare persoană care a fost în clasa ei. Cu siguranță, doamna Schik a avut sute de elevi, dar asta nu înseamnă că i-a uitat. Această poveste este dovada clară că și-a dedicat cu adevărat viața acestei meserii.

Într-o seară obișnuită, doamna Schik a decis să vadă știrile. Când prezentatorul a apărut pe ecran, acesteia i-a părut surprinzător că îl găsește atât de familiar. În doar câteva secunde a făcut o descoperire șocantă – bărbatul de la televizor era un elev de-ai ei, de la grădiniță, din urmă cu 30 de ani. Femeia chiar și-a amintit și numele lui: Cory Hepola.

Citește și  De ce preferă bărbaţii în vârstă femeile tinere Explicatia te uImeste Punem pariu ca nu te gandeai la asa ceva

Doamna Schik era foarte mândră de Cory și a decis să îi și spună asta. De vreme ce fosta educatoare încă mai păstra toate biletele de la părinți, i-a fost foarte ușor să găsească adresa părinților lui Cory și să îi trimită un mesaj. Așadar, Cory a mers să o viziteze, i-a adus flori și o scrisoare veche pe care doamna Schik îi scrisese cu mulți ani în urmă.

Cu această ocazie, Cory a găsit la doamna Schik un mic bilet scris de mama lui, Diane. În acest bilet, aceasta îi mulțumea doamnei Schik pentru că a făcut din primul an de școală al lui Cory o experiență minunată. Băiețelul s-a bucurat de fiecare moment petrecut în clasa doamnei Schik și a plâns în ultima zi de școală când și-a dat seama că nu se va mai întoarce în clasa ei anul următor.

Citește și  Loredana Groza a mărturisit ce face ca să arate atât de bine

Aceasta este o poveste incredibilă care ne arată cât de mult contează educația și impactul pe care îl au profesorii noștri asupra vieții noastre. Fiecare dintre noi ar trebui să își amintească cu drag de educatoarea sa și să îi mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru noi în primii ani de școală.

Încheiem acest articol cu o întrebare: tu îți mai amintești de educatoarea ta? Dacă nu, poate ar trebui să iei o pauză și să încerci să îți amintești. Această persoană a jucat un rol important în viața ta și merită să fie recunoscută și apreciată

stiricalitative