Scandal de proporții la Spitalul Județean Constanța. Rudele unui bărbat mort acuză personalul că i-ar fi furat bijuteriile din aur

Scandal de proporții la Spitalul Județean Constanța. Rudele unui bărbat mort acuză personalul că i-ar fi furat bijuteriile din aur

Personalul Spitalului Județean Constanța este acuzat de rudele unui bărbat că, după moarte, i-ar fi furat bijuteriile din aur. Obiectele de valoare au fost lăsate la garderobă înainte ca bărbatul să fie internat, însă au fost înlocuite cu altele false, spun rudele.

Ce s-a întâmplat cu bijuteriileBijuteriile se aflau într-un plic, spune ginerele, însă acesta era rupt, iar obiectele din interior erau complet diferite față de cele reale. Revoltat, omul a făcut plângere atât la poliție, cât și la conducerea unității medicale. Este vorba despre bijuteriile unui bărbat, în vârstă de 69 de ani, căruia i s-a făcut rău și a chemat ambulanța.

Acesta a fost preluat și dus la Spitalul Județean Constanța, unde a ieșit pozitiv atunci când a fost testat Covid-19. Apoi, înainte de a fi internat, și-a lăsat bijuteriile, alături de celelalte bunuri, la garderobă într-un plic sigilat.

Din păcate, câteva zile mai târziu bărbatul a încetat din viață. Familia îndurerată a avut un șoc mai mare atunci când nu au găsit lucrurile lăsate la garderobă. De asemenea, ginerele spune că personalul medical a avut un comportament sfidător.

Citește și  Cât de mult poate câștiga un cerșetor în România În doar 3 ore a reușit să facă jumătate din pensia minimă

”Doamna de acolo mi-a spus că cine mă pune să trimit cu bijuterii la spital”, a spus ginerele bărbatului decedat.

Rudele bărbatului decedat, amenințați de personalul medicalRudele bărbatului acuză personalul medical că i-au amenințat și că dacă nu acceptă bijuteriile false care li se dau, vor rămâne fără ele dar și fără buletinul decedatului. Prin urmare, oamenii au semnat pentru bunuri, apoi au mers direct la Poliție, acolo unde au făcut o plângere. Oamenii legii au deschis un dosar penal și încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Citește și  Doina Teodoru rupe tăcerea despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu S-a schimbat

”Polițiștii Secției 3 au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că s-a prezentat la spital pentru a ridica bunurile tatălui său decedat, iar în momentul în care a ridicat acele bunuri a constantat că inelul și verigheta ar fi fost înlocuite cu alte bijuterii”, a afirmat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Totodată, din cauza presiunilor făcute de familia bărbatului, conducerea Spitalului Județean Constanța a declanșat o anchetă internă. Rudele decedatului nu au speranțe foarte mari că vor recupera bijuteriile furate. În garderoba unde se afla plicul respectiv nu erau camere de supraveghere video.

stiricalitative