Nicoleta Luciu vorbește despre problemele căsniciei într-un interviu sincer

Nicoleta Luciu vorbește despre problemele căsniciei într-un interviu sincer

Nicoleta Luciu, despre problemele în căsnicie și sacrificiile făcute pentru familie: „Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut”

Subtitlu 1: Nicoleta Luciu a povestit despre problemele în căsnicie

Actrița și prezentatoarea TV Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat în cadrul emisiunii „Star Matinal”. Aceasta a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat. Nicoleta a transmis un mesaj important despre importanța comunicării într-un cuplu și a dezvăluit că uneori are probleme în a-și controla nervii.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…)”, a declarat Nicoleta Luciu.

Subtitlu 2: Sacrificiile făcute pentru familie

Nicoleta Luciu a urmat o carieră de succes în lumea televiziunii, dar a decis să renunțe la aceasta pentru a-și crește copiii. Aceasta a povestit că a debutat ca model la vârsta de 15 ani și a continuat să lucreze în această industrie timp de aproximativ 15 ani.

Citește și  De ce nu au copii Klaus Iohannis și soția sa Carmen. Președintele a explicat totul Noi nu avem copii nu suportam..

„În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…)”, a adăugat actrița.

Nicoleta are patru copii împreună cu soțul său, Zsolt Csergo. Aceasta a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru a-și crește copiii și că nu a regretat niciodată aceste decizii.

Citește și  SORA LUI JADOR NOI DEZVĂLUIRI DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A ARTISTULUI SUNT CU EL PESTE TOT ORIUNDE

„Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a încheiat Nicoleta Luciu.

Concluzie:Nicoleta Luciu a reușit să impresioneze publicul prin sinceritatea sa și prin faptul că a vorbit despre problemele pe care le are în căsnicie și despre sacrificiile făcute pentru familie. Aceasta a transmis un mesaj important despre importanța comunicării și a arătat că este posibil să ai o carieră de succes și să fii o mamă și soție dedicată în același timp.

stiricalitative