Doliu în familia Deliei Matache Mama sa e devastată Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic

Doliu în familia Deliei Matache Mama sa e devastată Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic

După ce sora Deliei și-a lăsat soțul pentru alt bărbat, iar mama solistei s-a supărat foarte rău, o nouă tragedie s-a abătut peste familie. Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă și a mărturisit că nimic nu îi merge bine.

După tot scandalul cu fiica sa cea mică, Oana, care s-a separat de soțul pentru un alt bărbat, Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă. Mama Deliei a mărturisit că nu îi merge bine nici pe plan personal, dar nici profesional.

Gina Matache a suferit din cauza fiicei sale, Oana, care și-a părăsit soțul cu care are doi copii și a început o relație cu Radu Siffredi, un bărbat controversat, și nu vede deloc cu ochi buni legătura dintre ei.

Mai mult, acesta este de părere că tânărul reprezintă o influență negativă pentru nepoții ei. „Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor”, scria Gina Matache pe o rețea de socializare.

Mama Deliei este în doliu

După tot acest scandal, Gina Matache trece în prezent printr-un alt moment dificil. Ea este în doliu, după ce și-a înmormântat o rudă apropiată la care ținea foarte mult. În plus, mama Deliei a mărturisit că trece printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere.

Citește și  Oana Lis schimb de replici provocator cu Irinel Columbeanu după ce fostul afacerist a părăsit azilul de bătrâni Te lasă Vio cu mine

„Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”, a declarat Gina Matache, pentru CANCAN.RO.

Gina Matache are probleme de sănătate

Gina Matache s-a confruntat în ultima perioadă și cu probleme de sănătate din cauza coloanei și a fost nevoită să stea departe de scenă.

Citește și  Oana și Catinca Roman sunt bune de plată după decesul Mioarei Roman Ce spun avocații Se moștenesc și bunurile și datoriile. Restanțele sunt uriașe EXCLUSIV

Mama Deliei nu a mai avut concertele de altă dată, și nici veniturile rezultate din evenimentele la care participa. Însă cea care are grijă de ea și o susține financiar este fiica ei cea mare, Delia.

Mama Deliei este dezamăgită și de faptul că nu-și mai poate vizita nepoții atât de mult pe cât și-ar dori din cauza scandalului cu Oana și a lucrurilor dure spuse despre actualul iubit al acesteia. Acum, micuții au bonă, iar fiica sa nu mai apelează prea des la ajutorul ei.

„S-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci, cumva, nu mă mai implică pe mine”, a afirmat recent Gina Matache.

stiricalitative