Andra le-a urat mirilor Smiley și Gina să fie fericiți și sănătoși

Andra le-a urat mirilor Smiley și Gina să fie fericiți și sănătoși

Andra a ținut să îi transmită un mesaj special lui Smiley și Gina Pistol în ziua nunții lor, chiar dacă nu a putut fi prezentă. Artista le-a urat casă de piatră și i-a asigurat de dragostea și prietenia sa, înainte de a cânta la evenimentul la care avea un alt angajament. Iată cum s-a petrecut totul!

Andra și Smiley sunt doi artiști care au legat o prietenie întreaga la emisiunea Românii au talent și ediția opt a Vocea României. Cei doi au lansat chiar și o piesă împreună, iar colaborarea dintre ei pare să fie una de durată. Din acest motiv, probabil că Andra n-a vrut să rateze nunta celui mai bun prieten al său, Smiley. Cu toate acestea, artista a avut un alt angajament în aceeași zi, ceea ce a făcut imposibilă prezența sa la eveniment.

Cu toate acestea, Andra nu a vrut să lase momentul să treacă neobservat și a ținut să le transmită un mesaj special celor doi miri, chiar de la evenimentul la care a cântat. Înainte de a interpreta piesa „Doar vina ta”, artista i-a urat lui Smiley și Ginei casă de piatră, sănătate și fericire, asigurându-i de dragostea și prietenia sa. Invitații aflați la petrecere au făcut și ei același lucru și au continuat distracția alături de Andra și banda sa.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în ziua de 27 mai, într-o ceremonie discreta la Palatul Snagov. După ceremonie, petrecerea a fost ținută la sera Orangeria Iris, lângă Pădurea Snagov, unde au fost prezenți numeroși artiști și personalități din showbiz-ul românesc, printre care și Andreea Esca, Sore sau Adelina Pestrițu.

Citește și  Micuțul Aryan, găsit după 24 de ore în pădure! Primele sale cuvinte au emoționat o țară întreagă: „Mamaia unde e?”

În concluzie, absența Andrei de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol nu a împiedicat-o să le transmită un mesaj special celor doi miri. Prietenia dintre cei doi artiști pare să fie una puternică și să dureze de-a lungul timpului. Nunta a fost un eveniment discret, dar plin de emoție pentru cei doi miri și pentru toți cei prezenți la petrecere.

stiricalitative