Smiley criticat pentru costumul de ginere la nunta cu Gina Pistol

Smiley criticat pentru costumul de ginere la nunta cu Gina Pistol

Sâmbătă, 27 mai, a fost una dintre cele mai fericite zile din viața Gina Pistol și Smiley, care, într-un cadru impresionant, și-au unit destinele în cadrul unei cununii civile și religioase.

După ceremonii, aceștia s-au distrat alături de invitați într-un decor feeric, la Orangeria Iris, o sera aflata la liziera Pădurii Snagov.

Petrecerea de nuntă a avut loc la o locație nouă, gândită precum o seră uriașă și aranjată în detaliu, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea.

Invitații au fost răsfățați cu muzică live, flori albe și meniuri pentru toate gusturile, servite de persoane special pregătite în acest sens.

Despre ținuta de ginerică, Smiley a oferit câteva detalii interesante, susținând că este foarte mulțumit de costumul creat special pentru evenimentul ăsta de Irina Voinea.

Cu toate acestea, internauții au fost mai critici în privința acestuia, susținând că costumul nu l-a avantajat deloc și ar fi putut fi ales altfel. Cu toate acestea, Smiley a fost în centrul atenției la eveniment, iar vestimentația nu a afectat cu nimic frumusețea momentului.

Pentru cea mai fericită zi din viața ei, Gina Pistol a ales un buchet de mireasă alb, simplu, format dintr-un singur tip de floare, cu o semnificație importantă. Este vorba despre Gypsophila, cunoscută ca „floarea miresei”, o plantă perenă, ornamentală, din familia Caryophyllaceae, originară din Europa de Est, Asia și Nordul Africii. Un astfel de buchet variază între 300 și 500 de lei.

În concluzie, evenimentul a fost unul de neuitat, iar cei doi miri au avut parte de o nuntă de vis, organizată în cele mai mici detalii și într-un decor de poveste. Cu toate că vestimentația a fost criticată de unii internauți, acest lucru nu a diminuat cu nimic frumusețea acestei zile speciale.

stiricalitative