Fata lui Cornel Palade dată afară și lăsată cu hainele pe stradă. Ce i s-a întâmplat Adei M-am săturat să îmi țin gura Tata

Fata lui Cornel Palade dată afară și lăsată cu hainele pe stradă. Ce i s-a întâmplat Adei M-am săturat să îmi țin gura Tata

Fata lui Cornel Palade a avut parte de momente de coșmar, asta după ce a decis să părăsească România și să se mute în Londra, deoarece este de părere că România nu îi oferă nimic bun.

Ada Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele pe stradă, după ce, în urmă cu trei ani, a părăsit

România și s-a dus cu mai mulți prieteni de-ai ei în Anglia, iar printr-o postare pe pagina personală de Facebook a împărtășit acest lucru cu urmăritorii ei.

Ada Palade, lăsată cu hainele pe stradă și dată afară din casă

Ada Palade povestește că a fost folosită de prietenii ei, după ce aceștia s-au mutat cu ea la Londra, dar au vrut doar să profite de bunătatea ei și de ajutorul pe care ea l-a oferit.

Fiica lui Cornel Palade a povestit cum a fost dată afară din casă și un moment în care a fost agresată de un șofer de autobuz chiar în mijlocul străzii.

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani.

Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină.

Citește și  NU IGNORA E Farmacie Curată Planta Care Tratează 1.000 De Boli Și Crește În România Cum Se Folosește

Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria.

După 6 luni de când m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă.

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic”, a scris fata actorului pe Facebook

stiricalitative