Sânziana Buruiană a oprit alăptarea pentru fiica cea mare dar continuă cu cea mică. Izabela are 7 ani și merge la școală

Sânziana Buruiană a oprit alăptarea pentru fiica cea mare dar continuă cu cea mică. Izabela are 7 ani și merge la școală

Chiar dacă e departe de a mai fi prezența mondenă de acum câțiva ani, Sânziana Buruiană tot mai lansează câte o ”perlă” din când în când. Fosta asistentă TV, care și-a alăptat ani buni fetele în tandem, a anunțat că va continua doar cu cea mică, pentru că Izabela, prima născută, merge la școală.

Sânziana a declarat recent că a fost nevoită să oprească alăptarea Izabelei, deoarece aceasta a început școala. Continuă însă să o alăpteze pe mezina familei.

„Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record. Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară…

Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început.

Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poză în toată lumea.

După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu. Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță. Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult.

Citește și  Te iubesc nemăsurat Anca Țurcașiu a apărut în brațele lui mai fericită ca niciodată. Mărturisirea cu care i-a emoționat pe toți

Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine!”, a declarat Sânziana pentru Wowbiz.ro.

Vedeta nu s-a oprit din alăptat nici când era însărcinată cu cea mică.

Fosta prezență mondenă de la noi s-a referit și la viața de familie și mai ales la familiile așa-zis moderne, în care copiii au mulți părinți vitregi.

“Copiii sunt pe primul loc pentru noi, eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios, care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe.

Citește și  TRIST Alina Pușcău

Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tați. Nu sunt de acord cu ce văd acum. Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu, personal, nu i-aș fi putut ierta dacă pățeam asta. Și niciun copil nu trebuie să treacă prin așa ceva.

Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații”, a mai spus Sânziana Buruiană, căsătorită de 10 ani cu cu fotbalistul dinamovist Nicolae Zuluf.

stiricalitative