Imagini de colecție în copilărie. Cum arăta vedeta în urmă cu mai bine de 20 de ani

Imagini de colecție în copilărie. Cum arăta vedeta în urmă cu mai bine de 20 de ani

De cand este vedeta, Adela Popescu a facut publice mai multe imagini din copilaria ei petrecuta la tara, la Susani, judetul Valcea.

Una dintre acestea a fost postata pe contul de Instagram al vedetei, cu ocazia zilei de nastere a mamei sale.

„Mama mea, cat de mult te iubesc, tu nici nu banuiesti.

Stiu doar gandurile mele din fiecare seara inainte de culcare. La multi ani impliniti alaturi de noi toti!”, a scris Adela pe reteaua sociala.

Despre satul natal, Susani, vedeta spunea ca este „locul in care m-as adaposti de un cataclism convinsa ca acolo as fi in siguranta”.

Este si locul unde Adela se intalneste de Sarbatori cu toata familia. Iar familia este mare. Adela are doi frati, amandoi fiind casatoriti si avand copiii lor.

Adela Popescu urmează să nască cel de-al treilea copil

Îndrăgita actrita si prezentatoare TV Adela Popescu a ajuns la vârsta maturității depline. Aceasta s-a nascut pe 8 octombrie 1986, așadar este în zodia Balanță.

Citește și  Te Gandesti Sa Pleci Din Romania Sa Faci Bani Macar De O Masina Mai Buna Si Sa Te Intorci

Vedeta TV în vârstă de 34 de ani a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea”.

Începutul carierei i-a fost marcat de mediatizata poveste de dragoste cu actorul Dan Bordeianu, partenerul din „Numai Iubirea”. Însă relația lor nu a mers, poate și datorită diferenței mari de vârstă.

Dincolo de toate acestea, Adela Popescu, care este însărcinată în ultimul trimestru, pentru a treia oară, vrea să nască natural și de această dată, ca în cazul celorlalți doi copii…

stiricalitative