Ce S-A Ales De Fiica Lui Edith Gonzales. Actrița Își Făcea Griji Pentru Adolescentă

Ce S-A Ales De Fiica Lui Edith Gonzales. Actrița Își Făcea Griji Pentru Adolescentă

îndurerată și fani din toată lumea care au plâns-o. Actrița avea doar 54 de ani când a murit după ce s-a chinuit multă vreme cu o boală nemiloasă. Singura ei grijă când era în viață era ce se va întâmpla cu fiica ei.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales

Fiica lui Edith Gonzales avea doar 15 ani când tânăra ei mamă s-a stins din viață. Cele două erau foarte apropiate, iar când actrița a murit, a fost crunt pentru amândouă.

Pe Edith Gonzales a preocupat-o mult soarta fiicei ei, mai ales când și-a dat seama că boala o va învinge într-un final.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Actrița își făcea griji pentru adolescentă

După moartea mamei ei, viața Constanzei s-a schimbat complet. Ea a plecat din casa în care locuia cu mama ei și cu soțul acesteia, Lorenzo Lazo, și s-a mutat cu tatăl ei biologic, Santiago Creel, care a primit custodia.

Adolescentei nu i-a fost deloc ușor, pentru că nu avea o legătură strânsă cu tatăl ei și schimbarea a fost mare. Totuși, a fost nevoită să se acomodeze în casa acestuia, și în compania logodnicei lui, Paulina Velasco. Constanza a păstrat legătura și cu fratele mamei ei, Victor Manuel Gonzales.

La doi ani de la tristul eveniment, Constanza a fost fotografiată, alături de tatăl ei și familia acestuia. Cel care a făcut publică imaginea a fost chiar politicianul mexican. Constanza apare în imagine alături de tatăl ei, soția lui Paulina Velasco și surorile ei vitrege, Paulina și Miranda Creel Velasco, iar fotografia a fost făcută după ce aceștia au ieșit la vot.

Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult. În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Fiica lui Edith Gonzales a ales să continue acțiunile caritabile ale mamei sale, iar în paralel se ocupă de muzică, un domeniu de care este foarte atrasă.

Citește și  Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara a făcut anunțul

Înainte de a murit, actrița i-a lăsat fiicei ei o scrisoare deosebit de emoționantă, în care i-a spus că a fost miracolul vieții ei și a asigurat-o că îi va fi alături întotdeauna.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Actrița își făcea griji pentru adolescentă

Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Actrița mexicană Edith Gonzales era cunoscută pentru rolurile din telenovele, realizate după anii 1990. În 2016 a anunțat public că are cancer ovarian, iar în 2019 s-a stins pe un pat de spital din Ciudad de Mexico.

stiricalitative