Fructul care reface ficatul și contribuie la scăderea colesterolului și glicemiei Cel mai bun mod bun de a-l introduce în alimentație

Fructul care reface ficatul și contribuie la scăderea colesterolului și glicemiei  Cel mai bun mod bun de a-l introduce în alimentație

Smochinele uscate sau în sos de ulei de măsline sunt nu numai o delicatesă, ci şi un remediu natural deosebit de puternic!

Smochinele sunt excelente mai ales pentru:

– Anemie

– Astm şi bronşită

– Constipaţie

– Colesterol mărit

– Hemoroizi

– Infertilitate

– Pietre la rinichi

– Probleme stomacale

Alte proprietăţi terapeutice:

– Anti-diabetice (pot reduce până la jumătate doza zilnică necesară de insulină)

– Conţin mult calciu

Citește și  Imaginile care reduc la tăcere familia Sterp după finala Survivor România All Stars Ce s-a întâmplat la ieșirea din aeroport cu Zanni

– Fibrele alimentare sprijină digestia

– Conţinutul mare de vitamina C întăreşte sistemul imunitar

– Fenolii conţinuţi au efecte antioxidante puternice

– Potasiul ajută la reglarea tensiunii arteriale

– Acizii graşi omega 3 şi omega 6 sprijină sănătatea inimii

– Triptofanul pe care îl conţin este un bun adjuvant pentru somn

Îţi recomand să pregăteşti şi să consumi smochinele mai ales astfel:

Alege în jur de 30 de smochine de bună calitate. Pune-le într-un borcan, apoi toarnă peste ele ulei de măsline sau ulei de avocado, cât să le acopere.

Citește și  Gabriela Cristea nu mai poate face copii. Care este motivul pentru care familia Clonda nu se mai mărește Eu aș mai face copii dar nu mai pot

Sigilează borcanul şi ţine smochinele la macerat timp de 40 de zile, timp în care fructele se vor satura cu ulei.

După această perioadă de timp, poţi începe să mănânci câte o smochină înainte de fiecare masă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

stiricalitative