O femeie de 56 de ani însărcinată cu copilul propriului fiu tocmai a născut. Si-a adus pe lume nepoata Totul a mers perfect

O femeie de 56 de ani însărcinată cu copilul propriului fiu tocmai a născut. Si-a adus pe lume nepoata Totul a mers perfect

O femeie în vârstă de 56 de ani și-a născut propria nepoată, săptămâna aceasta. Pe numele ei Nancy Hauck, americanca a fost însărcină cu copilul propriului fiu. De ce a fost nevoie ca femeia să ajute la nașterea micuței sale nepoate.

De curând, o femeie în vârstă de 56 de ani și-a născut propria nepoata. Americanca a fost însărcină cu copilul propriului fiu.

Femeia de 56 de ani, însărcinată cu copilul propriului fiu, a născut

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția să, Cambria, în vârstă de 30 de ani. Așadar, nora sa a suferit o histerectomie, caree nu îi mai permitea să rămână însărcinată, potrivit Daily Mail.

Cei doi parteneri au apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani, asta înainte de a avea gemeni. În prezent, cei doi micuți au vârsta de trei ani. Însă, mai apoi a venit pe lume a doua pereche de gemeni, având acum în vârstă de 11 luni. Însă, nașterea a fost traumatizantă, iar unul dintre cei doi a fost nevoit să facă o histerectomie.

Pentru că își mai doreau un copil, cei doi au apelat la o mamă surogat. În acest feel, Nancy, mama bărbatului, s-a oferit să îi ajute.

„Totul a decurs perfect și ne simțim atât de binecuvântați să o avem în familia noastră.”, a declarat Nancy Hauck pentru o revistă internațională, după naștere.

Cum a decurs nașterea

Nancy Hauck a fost în travaliu timp de nouă ore, marturisid că a fost una dintre cele mai frumoase o experiențe trăite.

„Chiar dacă știu că bebelușul va merge la fiul meu, știu că va exista un pic din acel sentiment de gol.”, a mai spus Nancy Hauck.

Citește și  Neasteptat Cat costa sa-ti cante Viorica si Ionita de la Clejani la nunta

Femeie de 56 de ani plănuiește să își ia o perioadă de timp liber de la serviciu și să scrie o carte despre această experiență. Așadar, aceasta a început tratamentele hormonale în ianuarie 2022 și s-a injectat în fiecare zi timp de 12 săptămâni, cu ajutorul soțului ei și al tatălui lui Jeff, Jason, în vârstă de 59 de ani.

Cu atât mai mult, în februarie 2022, Hauck a transferat un embrion fertilizat pe care Jeff și Cambria l-au creat prin FIV, după care Hauck a rămas însărcinată cu nepotul ei, mai scrie presa internațională

stiricalitative